156736
Brak okładki
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 11134 (1 egz.)
Czytelnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 120034 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5200 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Książka powstała na podst. publ. : "Kochen und Backen ernährungsnewußt und kreativ" U. Arens-Azevedo i E. Peschke, jak również "Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann/-fachfrau" autorstwa W. Fursta i K. Schulera.
Na s. tyt. nazwa wydaw. oryg. : Gehlen.
Na s. tyt. r. wyd. : 2002.
Na okł. : Nowe wydanie.
Zaw. słownik nazw posiłków w jęz. pol., niem., ang., franc., włos. oraz słownik terminów gastronomicznych.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik do nauki zawodu: kucharz, kelner, technik technologii żywności na poziomie technikum gastronomicznego i hotelarskiego oraz zasadniczej szkoły zawodowej.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności