158660
Brak okładki
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. M 13909 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 142032 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. grzbietowy: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 2
Uwaga ogólna
S. tyt. i okł.: Kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz.
U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 489-490.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów technikum, zasadniczych szkół zawodowych, dla zawodu: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, kwalifikacji: T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności