156662
Książka
W koszyku
Epidemiologia żywieniowa i mierniki stanu zdrowia Metody badań żywieniowych i zasady ich wyboru Zasady wyboru metody ocena sposobu żywienia i spożycia żywności ocena jadłospisów i metody jej przeprowadzania Podstawy metodyczne oceny wybranych zachowań żywieniowych oraz ich uwarunkowań Determinanty zachowań żywieniowych Podstawy metodyczne badania zachowań żywieniowych i ich uwarunkowań Przykładowy kwestionariusz do badania zwycza1ów żywieniowych ocena stanu odżywienia Antropometryczne metody oceny stanu odżywienia Laboratoryjne metody oceny stan u odżywienia Medyczne metody oceny stanu odżywienia
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 217
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 14653 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności