156662
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rozdział 1. Spożycie surowców roślinnych w Unii Europejskiej Rozdział 2. Diety nowej generacji Rozdział 3. Zmiany w piramidzie żywieniowej Polaków Rozdział 4. Suszone owoce i orzechy w zdrowej diecie człowieka Rozdział 5. Wzbogacenia żywności w pierwiastki chemiczne Rozdział 6. Napoje a równowaga kwasowo-zasadowa człowieka Rozdział 7. Logistyka produktów żywnościowych a zachowanie konsumentów
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 253
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 150225 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronach 116-136.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów i ludzi nauki.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenie w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności