156772
No cover
Book
In basket
Rozdział 1. Spożycie surowców roślinnych w Unii Europejskiej Rozdział 2. Diety nowej generacji Rozdział 3. Zmiany w piramidzie żywieniowej Polaków Rozdział 4. Suszone owoce i orzechy w zdrowej diecie człowieka Rozdział 5. Wzbogacenia żywności w pierwiastki chemiczne Rozdział 6. Napoje a równowaga kwasowo-zasadowa człowieka Rozdział 7. Logistyka produktów żywnościowych a zachowanie konsumentów
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 253
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 150225 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronach 116-136.
Target audience note
Dla studentów i ludzi nauki.
Language note
Streszczenie w języku angielskim.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności