156512
Książka
W koszyku
Nowoczesne zasady odżywiania : przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie / T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekład Marta Paciorkowska, Jerzy Bokłażec. - Wydanie 2. rozszerzone i uaktualnione, dodruk. - Łódź : Galaktyka, 2021. - [4], 444 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24cm.
BADANIE CHIŃSKIE STAJEMY PRZED PROBLEMEM, POTRZEBUJEMY ROZWIĄZANIA KRÓLESTWO BIAŁKA WYŁĄCZYĆ NOWOTWÓR LEKCJA Z CHIN CHOROBY CYWILIZACYJNE ZŁAMANE SERCA OTYŁOŚĆ CUKRZYCA POWSZECHNE RODZAJE RAKA: RAK PIERSI, PROSTATY I JELITA GRUBEGO CHOROBY AUTOIMMUNOLOGICZNE DESTRUKCJA O SZEROKIM ZASIĘGU: CHOROBY KOŚCI, NEREK, OCZU I MÓZGU PRZEWODNIK PO WŁAŚCIWYM ODŻYWIANIU DOBRZE JEŚĆ: OSIEM ZASAD ODŻYWIANIA I ZDROWIA JAK SIĘ ODŻYWIAĆ CZEMU NIE SŁYSZAŁEŚ O TYM WCZEŚNIEJ CIEMNA STRONA NAUKI NAUKOWY REDUKCJONIZM "NAUKA" PRZEMYSŁU CZY RZĄD JEST DLA LUDZI? CZYJE ZDROWIE CHRONI WIELKA MEDYCYNA? ŚRODOWISKO AKADEMICKIE HISTORIA SIĘ POWTARZA
Sygnatura czytelni BWF: VIII B 64
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 153547 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 8820 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: China study : revised and expanded edition, 2016
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: The China study.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności