158757
Book
In basket
Bezpieczeństwo i higiena pracy w laboratorium Przygotowanie podłoży i prób do badań mikrobiologicznych Analiza mikrobiologiczna wybranych produktów żywnościowych Orientacyjna ocena stopnia mikrobilogicznego zanieczyszczenia mleka przy użyciu prób reduktazowych Zmiany mikroflory i charakterystyka drobnoustrojów czynnych w procesie fermentacji na przykładzie mlecznych napojów fermentowanych Wykrywanie drobnoustrojów chorobotwórczych w żywności Wykrywanie antybiotyków w żywności Analiza mikrobiologiczna wody oraz określenie skuteczności wybranych czynników fizykochemicznych w jej uzdatnianiu Wpływ handlowych środków dezynfekcyjnych na drobnoustroje Nowoczesne metodymonitoringu stanu higienicznego zakładów przemysłu spożywczego
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. S 74135 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia strony 80-81.
Target audience note
Podręcznik akademicki.
Funding information note
Współfinansowanie: Unia Europejska
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności