158757
Książka
W koszyku
Bezpieczeństwo i higiena pracy w laboratorium Przygotowanie podłoży i prób do badań mikrobiologicznych Analiza mikrobiologiczna wybranych produktów żywnościowych Orientacyjna ocena stopnia mikrobilogicznego zanieczyszczenia mleka przy użyciu prób reduktazowych Zmiany mikroflory i charakterystyka drobnoustrojów czynnych w procesie fermentacji na przykładzie mlecznych napojów fermentowanych Wykrywanie drobnoustrojów chorobotwórczych w żywności Wykrywanie antybiotyków w żywności Analiza mikrobiologiczna wody oraz określenie skuteczności wybranych czynników fizykochemicznych w jej uzdatnianiu Wpływ handlowych środków dezynfekcyjnych na drobnoustroje Nowoczesne metodymonitoringu stanu higienicznego zakładów przemysłu spożywczego
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. S 74135 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia strony 80-81.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik akademicki.
Uwaga dotycząca finansowania
Współfinansowanie: Unia Europejska
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności