158757
Book
In basket
I. Marnowanie żywności - problem współczesnego świata 1.Marnotrawstwo żywności - definicja 2.Skala marnowania żywności 3.Konsekwencje marnowania żywności 4.Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności II. Nowoczesne metody utrwalania żywności a ochrona wartości odżywczej w aspekcie przeciwdziałania marnowaniu żywności 5.Żywność jako podstawowy element życia 6.Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności 7.Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania 8.Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczej podczas przechowywania 9.Warunki przechowywania żywności - wskazówki dla konsumenta 10. Praktyczne wskazówki dla konsumenta, jak ograniczyć marnowanie żywności
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 255
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
All copies are currently on loan: sygn. 155281 N (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 155282 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
Additional physical form available note
Książka dostępna także jako e-book.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności