158757
Książka
W koszyku
I. Marnowanie żywności - problem współczesnego świata 1.Marnotrawstwo żywności - definicja 2.Skala marnowania żywności 3.Konsekwencje marnowania żywności 4.Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności II. Nowoczesne metody utrwalania żywności a ochrona wartości odżywczej w aspekcie przeciwdziałania marnowaniu żywności 5.Żywność jako podstawowy element życia 6.Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności 7.Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania 8.Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczej podczas przechowywania 9.Warunki przechowywania żywności - wskazówki dla konsumenta 10. Praktyczne wskazówki dla konsumenta, jak ograniczyć marnowanie żywności
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 255
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 155281 N (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 155282 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej
Książka dostępna także jako e-book.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności