158660
No cover
Book
In basket
KONSUMPCJA ŻYWNOŚCI JAKO PRZEDMIOT BADAŃ EKONOMICZNYCH 1.1.Żywność jako przedmiot konsumpcji 1.2.Konsumpcja i konsument żywności 1.3.Potrzeba żywnościowa jako podstawa konsumpcji 1.4.Uwarunkowania kształtujące konsumpcję żywności UWARUNKOWANIA EKONOMICZNO-GOSPODARCZE POPYTU NA ŻYWNOŚĆ - ANALIZA OTOCZENIA DALSZEGO KONSUMPCJI ŻYWNOŚCI 2.1.Wpływ rozwoju gospodarczego kraju i dochodów w sektorze gospodarstw domowych na konsumpcję żywności 2.2.Analiza podaży żywności w Polsce - produkcja i sprzedaż detaliczna produktów spożywczych 2.3.Ceny jako determinanty konsumpcji żywności 2.4.Uwarunkowania globalne konsumpcji żywności i ich skutki na rynku KIERUNKI I UWARUNKOWANIA ZMIAN W POZIOMIE I STRUKTURZE WYDATKÓW NA ŻYWNOŚĆ W GOSPODARSTWACH DOMOWYCH 3.1.Dochód gospodarstwa domowego jako uwarunkowanie wydatków na żywność 3.2.Wydatki na żywność jako koszty konsumpcji rynkowej 3.3.Zmiany w poziomie i strukturze wydatków na produkty żywnościowe i napoje bezalkoholowe 3.4.Zróżnicowanie wydatków na żywność według cech społeczno--ekonomicznych gospodarstw domowych 3.5.Uwarunkowania regionalne wydatków na żywność w gospodarstwach domowych SPOŻYCIE ŻYWNOŚCI W GOSPODARSTWACH DOMOWYCH - TENDENCJE ZMIAN, ZRÓŻNICOWANIE I DETERMINANTY 4.1.Poziom i zmiany spożycia żywności 4.2.Spożycie żywności w zależności od cech gospodarstwa domowego 4.3.Spożycie żywności w gospodarstwach domowych według województw
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 155323 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 279-298.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności