158660
Book
In basket
Marnowanie żywności – problem współczesnego świata Marnotrawstwo żywności – definicja Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Nowoczesne metody utrwalania żywności a ochrona wartości odżywczej w aspekcie przeciwdziałania marnowaniu żywności Żywność jako podstawowy element życia Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczej podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta Praktyczne wskazówki dla konsumenta, jak ograniczyć marnowanie żywności
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 155424 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności