158660
Książka
W koszyku
Marnowanie żywności – problem współczesnego świata Marnotrawstwo żywności – definicja Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Nowoczesne metody utrwalania żywności a ochrona wartości odżywczej w aspekcie przeciwdziałania marnowaniu żywności Żywność jako podstawowy element życia Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczej podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta Praktyczne wskazówki dla konsumenta, jak ograniczyć marnowanie żywności
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 155424 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności