158660
Book
In basket
Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne? Ważne są przede wszystkim produkty – świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa. Gotuj prosto, szybko i pysznie! Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami… i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów! [opis wydawcy]
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 156629 N (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce nazwa profilu autorki na Instagramie: Ze smakiem na ty.
Na okładce: Ponad 140 przepisów.
Bibliography, etc. note
Indeks.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności