Aronia czarna
Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Sady Sylwia
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Budownictwo
(2431)
Zarządzanie
(2037)
Matematyka
(1937)
Elektrotechnika
(1897)
Przedsiębiorstwa
(1790)
Aronia czarna
(-)
Fizyka
(1536)
Informatyka
(1502)
Maszyny
(1231)
Fizjoterapia
(1177)
Wytrzymałość materiałów
(1162)
Ochrona środowiska
(1026)
Sport
(1015)
Turystyka
(953)
Elektronika
(949)
Mechanika
(934)
Ekonomia
(932)
Automatyka
(918)
Język angielski
(875)
Samochody
(867)
Rachunkowość
(825)
Chemia
(811)
Polska
(792)
Rehabilitacja
(788)
Gospodarka
(780)
Komunikacja marketingowa
(761)
Technika
(747)
Konstrukcje budowlane
(729)
Przemysł
(726)
Wychowanie fizyczne
(725)
Prawo pracy
(713)
Piłka nożna
(711)
Unia Europejska
(699)
Transport
(673)
Elektroenergetyka
(669)
Marketing
(641)
Architektura
(639)
Innowacje
(620)
Naprężenia i odkształcenia
(617)
OZE
(606)
Energetyka
(591)
Programowanie (informatyka)
(591)
Programy komputerowe
(586)
Trening
(586)
Technologia chemiczna
(567)
Rolnictwo
(557)
Biomasa
(543)
Analiza numeryczna
(533)
Prawo
(524)
Odnawialne źródła energii
(523)
Sterowanie
(522)
Materiałoznawstwo
(520)
Komputery
(518)
Produkcja
(518)
Symulacja
(516)
Inwestycje
(509)
Praca
(506)
Analiza matematyczna
(498)
Zarządzanie jakością
(497)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(497)
Dzieci
(496)
Energia elektryczna
(492)
Urbanistyka
(489)
Materiały budowlane
(488)
Przedsiębiorstwo
(482)
Logistyka gospodarcza
(480)
Rynek pracy
(475)
Szkolnictwo wyższe
(473)
Maszyny elektryczne
(471)
Finanse
(469)
Psychologia
(467)
Modele matematyczne
(466)
Internet
(464)
Metale
(462)
Nauka
(462)
Marketing internetowy
(453)
Systemy informatyczne
(448)
Statystyka matematyczna
(447)
Rehabilitacja medyczna
(434)
Skrawanie
(434)
Języki programowania
(433)
Reklama
(432)
Działalność gospodarcza
(431)
Mechanika budowli
(427)
Organizacja
(417)
Telekomunikacja
(413)
Metrologia
(412)
Pedagogika
(410)
Drgania
(409)
Trener
(406)
Ubezpieczenia społeczne
(394)
Controlling
(393)
Historia
(392)
Optymalizacja
(392)
Filozofia
(390)
Rachunkowość zarządcza
(389)
Statystyka
(386)
Budownictwo mieszkaniowe
(385)
Podatki
(385)
Socjologia
(384)
Banki
(380)
Gatunek
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 157-177.
1.Innowacje produktowe na rynku żywności 1.1.Istota innowacji produktowych 1.2.Uwarunkowania procesu zarządzania innowacjami na rynku żywności 1.3.Osłonki jako innowacyjny produkt na rynku żywności 1.4.Uwarunkowania procesu projektowania osłonek jadalnych 2.Produkty uboczne przetwórstwa owoców jako źródło substancji o cechach prozdrowotnych 2.1.Uwarunkowania zagospodarowania produktów ubocznych przetwórstwa owoców 2.2.Kierunki wykorzystania produktów ubocznych przetwórstwa owoców 2.3.Wytłoki aronii jako źródło substancji o cechach prozdrowotnych 3.Proces pozyskania substancji o cechach prozdrowotnych 3.1.Techniki pozyskania substancji o cechach prozdrowotnych 3.2.Metody projektowania procesu ekstrakcyjnego 4.Badania własne 4.1.Cel monografii, hipotezy badawcze, zakres badań 4.2.Materiał badawczy, odczynniki i aparatura laboratoryjna 4.3.Metodyka badawcza 4.3.1.Przygotowanie ekstraktów z wytłoków aronii i optymalizacja proce¬su ekstrakcji 4.3.2.Rozdział frakcyjny ekstraktów i analiza wyizolowanych frakcji 4.3.3.Opracowanie i techniczne testowanie koncepcji eksperymentalnych osłonek jadalnych 4.3.4.Przeprowadzenie indywidualnego wywiadu pogłębionego 4.3.5.Analiza statystyczna wyników 5.Wyniki badań i ich ocena 5.1.Charakterystyka surowca do badań 5.2.Wstępna ocena właściwości przeciwutleniających wytłoków aronii 5.3.Optymalizacja procesu ekstrakcji wytłoków aronii 5.4.Rozdział frakcyjny ekstraktów z wytłoków aronii oraz ocena właściwości przeciwutleniających uzyskanych frakcji 5.5.Wstępna analiza jakościowa otrzymanych frakcji ekstraktów z wytło¬ków aronii 5.6.Ocena technicznej koncepcji jadalnych osłonek z dodatkiem ekstraktu z wytłoków aronii 5.7.Ocena oszacowanych bezpośrednich kosztów wytworzenia osłonek z do¬datkiem ekstraktu z wytłoków aronii 5.8.Ocena postrzegania rozwoju innowacyjnych osłonek jadalnych przez pod¬mioty z badanych branż
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 155255 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności