Powłoka jadalna
Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Sady Sylwia
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Budownictwo
(2412)
Zarządzanie
(2038)
Matematyka
(1930)
Elektrotechnika
(1896)
Przedsiębiorstwa
(1790)
Powłoka jadalna
(-)
Fizyka
(1535)
Informatyka
(1502)
Maszyny
(1228)
Fizjoterapia
(1175)
Wytrzymałość materiałów
(1157)
Ochrona środowiska
(1023)
Sport
(1012)
Turystyka
(953)
Elektronika
(946)
Ekonomia
(932)
Mechanika
(932)
Automatyka
(916)
Język angielski
(873)
Samochody
(867)
Rachunkowość
(821)
Chemia
(808)
Rehabilitacja
(800)
Polska
(791)
Gospodarka
(778)
Komunikacja marketingowa
(761)
Technika
(743)
Konstrukcje budowlane
(727)
Wychowanie fizyczne
(725)
Przemysł
(723)
Prawo pracy
(712)
Unia Europejska
(699)
Piłka nożna
(690)
Transport
(673)
Elektroenergetyka
(667)
Marketing
(638)
Architektura
(637)
Innowacje
(620)
Naprężenia i odkształcenia
(613)
OZE
(606)
Programowanie (informatyka)
(590)
Trening
(586)
Energetyka
(585)
Programy komputerowe
(584)
Technologia chemiczna
(567)
Rolnictwo
(556)
Biomasa
(543)
Analiza numeryczna
(532)
Prawo
(524)
Odnawialne źródła energii
(520)
Sterowanie
(520)
Komputery
(517)
Materiałoznawstwo
(517)
Produkcja
(517)
Symulacja
(515)
Inwestycje
(508)
Praca
(503)
Zarządzanie jakością
(497)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(496)
Analiza matematyczna
(495)
Dzieci
(489)
Energia elektryczna
(489)
Urbanistyka
(488)
Materiały budowlane
(482)
Logistyka gospodarcza
(480)
Rynek pracy
(474)
Finanse
(468)
Maszyny elektryczne
(468)
Przedsiębiorstwo
(468)
Szkolnictwo wyższe
(468)
Psychologia
(467)
Modele matematyczne
(465)
Internet
(464)
Metale
(462)
Nauka
(456)
Marketing internetowy
(453)
Systemy informatyczne
(448)
Statystyka matematyczna
(447)
Języki programowania
(433)
Skrawanie
(432)
Reklama
(431)
Rehabilitacja medyczna
(429)
Mechanika budowli
(425)
Działalność gospodarcza
(422)
Organizacja
(417)
Telekomunikacja
(413)
Metrologia
(412)
Pedagogika
(410)
Drgania
(409)
Trener
(406)
Ubezpieczenia społeczne
(394)
Controlling
(392)
Optymalizacja
(392)
Historia
(388)
Filozofia
(385)
Podatki
(385)
Statystyka
(384)
Socjologia
(382)
Banki
(379)
BHP
(375)
Rachunkowość zarządcza
(374)
Gatunek
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 157-177.
1.Innowacje produktowe na rynku żywności 1.1.Istota innowacji produktowych 1.2.Uwarunkowania procesu zarządzania innowacjami na rynku żywności 1.3.Osłonki jako innowacyjny produkt na rynku żywności 1.4.Uwarunkowania procesu projektowania osłonek jadalnych 2.Produkty uboczne przetwórstwa owoców jako źródło substancji o cechach prozdrowotnych 2.1.Uwarunkowania zagospodarowania produktów ubocznych przetwórstwa owoców 2.2.Kierunki wykorzystania produktów ubocznych przetwórstwa owoców 2.3.Wytłoki aronii jako źródło substancji o cechach prozdrowotnych 3.Proces pozyskania substancji o cechach prozdrowotnych 3.1.Techniki pozyskania substancji o cechach prozdrowotnych 3.2.Metody projektowania procesu ekstrakcyjnego 4.Badania własne 4.1.Cel monografii, hipotezy badawcze, zakres badań 4.2.Materiał badawczy, odczynniki i aparatura laboratoryjna 4.3.Metodyka badawcza 4.3.1.Przygotowanie ekstraktów z wytłoków aronii i optymalizacja proce¬su ekstrakcji 4.3.2.Rozdział frakcyjny ekstraktów i analiza wyizolowanych frakcji 4.3.3.Opracowanie i techniczne testowanie koncepcji eksperymentalnych osłonek jadalnych 4.3.4.Przeprowadzenie indywidualnego wywiadu pogłębionego 4.3.5.Analiza statystyczna wyników 5.Wyniki badań i ich ocena 5.1.Charakterystyka surowca do badań 5.2.Wstępna ocena właściwości przeciwutleniających wytłoków aronii 5.3.Optymalizacja procesu ekstrakcji wytłoków aronii 5.4.Rozdział frakcyjny ekstraktów z wytłoków aronii oraz ocena właściwości przeciwutleniających uzyskanych frakcji 5.5.Wstępna analiza jakościowa otrzymanych frakcji ekstraktów z wytło¬ków aronii 5.6.Ocena technicznej koncepcji jadalnych osłonek z dodatkiem ekstraktu z wytłoków aronii 5.7.Ocena oszacowanych bezpośrednich kosztów wytworzenia osłonek z do¬datkiem ekstraktu z wytłoków aronii 5.8.Ocena postrzegania rozwoju innowacyjnych osłonek jadalnych przez pod¬mioty z badanych branż
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 155255 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności