Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(2)
Biblioteka Międzywydziałowa
(1)
Biblioteka WWFiF
(1)
Autor
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Myśliwiec Grzegorz (1955- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Etyka zawodowa
(1)
Gastronomia
(1)
Gospodarka
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Gastronomia / Piotr Dominik. - Warszawa: Wydawnictwo Almamer, cop. 2013. - 346 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. [331]-341. Wykaz aktów prawnych s. 341-343. Netogr. s. 343-344.
Dla studentów specjalności gastronomia i hotelarstwo ze szczególnym uwzględnieniem przedmiotów poświęconych gastronomii i organizacji usług gastronomicznych, a także dla osób prowadzących działalność gastronomiczną.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 160
Sygnatura czytelni BWF: VIII E 15
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 13369, 136705 N (2 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 7221 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 137-[142].
Dla studentów kierunków ekonomicznych
Sygnatura czytelni BMW: IX J 43 @
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 136704 N (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. E 4975 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności