Sorting
Source
Library Catalogue
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Status
available
(2)
only on-site
(2)
Branch
Wypożyczalnia
(2)
Biblioteka Międzywydziałowa
(1)
Biblioteka WWFiF
(1)
Author
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Myśliwiec Grzegorz (1955- )
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Subject
Etyka zawodowa
(1)
Gastronomia
(1)
Gospodarka
(1)
Genre/Form
Podręczniki akademickie
(2)
2 results Filter
No cover
Book
In basket
Gastronomia / Piotr Dominik. - Warszawa: Wydawnictwo Almamer, cop. 2013. - 346 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. [331]-341. Wykaz aktów prawnych s. 341-343. Netogr. s. 343-344.
Dla studentów specjalności gastronomia i hotelarstwo ze szczególnym uwzględnieniem przedmiotów poświęconych gastronomii i organizacji usług gastronomicznych, a także dla osób prowadzących działalność gastronomiczną.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 160
Sygnatura czytelni BWF: VIII E 15
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. M 13369, 136705 N (2 egz.)
Biblioteka WWFiF
Copies are only available in the library: sygn. F 7221 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Bibliogr. s. 137-[142].
Dla studentów kierunków ekonomicznych
Sygnatura czytelni BMW: IX J 43 @
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 136704 N (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. E 4975 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności