Sorting
Source
Library Catalogue
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia
(1)
Author
Sady Sylwia
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Aronia czarna
(1)
Pojemniki i opakowania na żywność
(1)
Powłoka jadalna
(1)
Wytłoki
(1)
Genre/Form
Raport z badań
(1)
Domain
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 157-177.
1.Innowacje produktowe na rynku żywności 1.1.Istota innowacji produktowych 1.2.Uwarunkowania procesu zarządzania innowacjami na rynku żywności 1.3.Osłonki jako innowacyjny produkt na rynku żywności 1.4.Uwarunkowania procesu projektowania osłonek jadalnych 2.Produkty uboczne przetwórstwa owoców jako źródło substancji o cechach prozdrowotnych 2.1.Uwarunkowania zagospodarowania produktów ubocznych przetwórstwa owoców 2.2.Kierunki wykorzystania produktów ubocznych przetwórstwa owoców 2.3.Wytłoki aronii jako źródło substancji o cechach prozdrowotnych 3.Proces pozyskania substancji o cechach prozdrowotnych 3.1.Techniki pozyskania substancji o cechach prozdrowotnych 3.2.Metody projektowania procesu ekstrakcyjnego 4.Badania własne 4.1.Cel monografii, hipotezy badawcze, zakres badań 4.2.Materiał badawczy, odczynniki i aparatura laboratoryjna 4.3.Metodyka badawcza 4.3.1.Przygotowanie ekstraktów z wytłoków aronii i optymalizacja proce¬su ekstrakcji 4.3.2.Rozdział frakcyjny ekstraktów i analiza wyizolowanych frakcji 4.3.3.Opracowanie i techniczne testowanie koncepcji eksperymentalnych osłonek jadalnych 4.3.4.Przeprowadzenie indywidualnego wywiadu pogłębionego 4.3.5.Analiza statystyczna wyników 5.Wyniki badań i ich ocena 5.1.Charakterystyka surowca do badań 5.2.Wstępna ocena właściwości przeciwutleniających wytłoków aronii 5.3.Optymalizacja procesu ekstrakcji wytłoków aronii 5.4.Rozdział frakcyjny ekstraktów z wytłoków aronii oraz ocena właściwości przeciwutleniających uzyskanych frakcji 5.5.Wstępna analiza jakościowa otrzymanych frakcji ekstraktów z wytło¬ków aronii 5.6.Ocena technicznej koncepcji jadalnych osłonek z dodatkiem ekstraktu z wytłoków aronii 5.7.Ocena oszacowanych bezpośrednich kosztów wytworzenia osłonek z do¬datkiem ekstraktu z wytłoków aronii 5.8.Ocena postrzegania rozwoju innowacyjnych osłonek jadalnych przez pod¬mioty z badanych branż
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 155255 N (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności