158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Paulina Duma-Kocan, Mariusz Rudy, Marian Gil, Renata Stanislawczyk Kształtowanie właściwości prozdrowotnych żywności Michał Miłek, Ewelina Sidor, Joanna Hęclik, Małgorzata Dżugan Właściwości antyoksydacyjne propolisu, pierzgi i pyłku pszczelego Marian Gil, Mariusz Rudy, Paulina Duma-Kocan, Renata Stanislawczyk Zastosowanie technologii sous vide w utrwalaniu mięsa Mariusz Rudy Wpływ procesu pieczenia na zróżnicowanie składu chemicznego mięśnia najdłuższego grzbietu pozyskanego z tusz bydła Mariusz Rudy, Marian Gil, Paulina Duma-Kocan, Renata Stanislawczyk, Janusz R. Mroczek Wpływ procesu pieczenia na zróżnicowanie parametrów tekstury mięśnia najdłuższego grzbietu pozyskanego z tusz bydła Kamil Szopa, Agata Znamirowska Wpływ czasu przechowywania na jakość mleka fermentowanego z regionu Podkar¬pacia Karolina Zięba, Anna Augustyńska-Prejsnar Ocena wpływu zastosowania uwodnionych nasion gryki i owsa jako zamiennika bułki pszennej na jakość pulpetów drobiowych Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Magdalena Buniowska, Małgorzata Pawlos, Magdalena Kowalczyk, Maciej Kluz Zastosowanie chelatu aminokwasowego żelaza i witaminy C do produkcji koziego mle¬ka fermentowanego przez Bifidobacterium animalis ssp. lactis Bb-12 Natalia Żurek, Zuzanna Posadzka, Marcin Lewicki, Weronika Panek, Ireneusz Kapusta, Barbara Kogut Zawartość związków prozdrowotnych w napojach owocowych z dodatkiem naparu z kwiatów nagietka Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Ewelina Laskowska, Iwona Szymańska, Anna Żbikowska Jakość smażonego makaronu instant wzbogaconego dodatkiem korzenia maca
WE0722n
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 13,1
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15348 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności