158660
No cover
Book
In basket
Paulina Duma-Kocan, Mariusz Rudy, Marian Gil, Renata Stanislawczyk Kształtowanie właściwości prozdrowotnych żywności Michał Miłek, Ewelina Sidor, Joanna Hęclik, Małgorzata Dżugan Właściwości antyoksydacyjne propolisu, pierzgi i pyłku pszczelego Marian Gil, Mariusz Rudy, Paulina Duma-Kocan, Renata Stanislawczyk Zastosowanie technologii sous vide w utrwalaniu mięsa Mariusz Rudy Wpływ procesu pieczenia na zróżnicowanie składu chemicznego mięśnia najdłuższego grzbietu pozyskanego z tusz bydła Mariusz Rudy, Marian Gil, Paulina Duma-Kocan, Renata Stanislawczyk, Janusz R. Mroczek Wpływ procesu pieczenia na zróżnicowanie parametrów tekstury mięśnia najdłuższego grzbietu pozyskanego z tusz bydła Kamil Szopa, Agata Znamirowska Wpływ czasu przechowywania na jakość mleka fermentowanego z regionu Podkar¬pacia Karolina Zięba, Anna Augustyńska-Prejsnar Ocena wpływu zastosowania uwodnionych nasion gryki i owsa jako zamiennika bułki pszennej na jakość pulpetów drobiowych Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Magdalena Buniowska, Małgorzata Pawlos, Magdalena Kowalczyk, Maciej Kluz Zastosowanie chelatu aminokwasowego żelaza i witaminy C do produkcji koziego mle¬ka fermentowanego przez Bifidobacterium animalis ssp. lactis Bb-12 Natalia Żurek, Zuzanna Posadzka, Marcin Lewicki, Weronika Panek, Ireneusz Kapusta, Barbara Kogut Zawartość związków prozdrowotnych w napojach owocowych z dodatkiem naparu z kwiatów nagietka Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Ewelina Laskowska, Iwona Szymańska, Anna Żbikowska Jakość smażonego makaronu instant wzbogaconego dodatkiem korzenia maca
WE0722n
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 13,1
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. M 15348 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografie przy pracach.
Language note
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności