158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Michał Dymiński, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz Wpływ marynowania sokiem owocowym na cechy jakościowe mięśni piersiowych kurcząt brojlerów Karolina Mroczek, Agata Znamirowska Preferencje i cechy organoleptyczne niskolaktozowego probiotycznego koziego mleka fermentowanego Agata Pawłowska, Wioletta Smoleń, Zuzanna Posadzka, Barbara Kogut Wpływ dodatku nasion roślin oleistych na cechy sensoryczne i zawartość związków biologicznie aktywnych koktajli pomidorowych Ewelina Sidor, Małgorzata Dżugan Możliwości wykorzystania czerwiu trutowego jako suplementu diety Małgorzata Ormian, Jadwiga Topczewska, Wanda Krupa, Anna Augustyńska-Prejsnar, Jadwiga Lechowska Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa in¬dyków Patrycja Zaworska, Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian Wpływ rodzaju marynaty na jakość marynowanych jaj kurzych i przepiórczych NataliaSzarek, Grażyna Jaworska, Paweł Hanus Azotany w buraku ćwikłowym - wpływ na zdrowie człowieka Aneta Saletnik, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski, Bogdan Saletnik, Marcin Bajcar Wpływ metod suszenia na skład mineralny wybranych owoców Maciej Kluz, Karol Pietrzyk, Mateusz Holojuch, Edyta Zagrobelna, Miłosz Pastuszczak, Miroslava Kaćaniova Analiza składu mikrobiologicznego winogron pochodzących z regionu Podkarpacia Miłosz Pastuszczak, Ireneusz Kapusta, Karolina Pycia, Karol Pietrzyk, Maciej Kluz Ocena właściwości mikrobiologicznych i fizykochemicznych różnych rodzajów kombuczy
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 13,2
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15349 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności