158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Jadwiga Topczewska, Wanda Krupa, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska Ochrona bioróżnorodności rodzimych ras koni w Polsce Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Zofia Sokołowicz Determinanty wyboru produktów tradycyjnych i regionalnych w opinii studentów Józef Gorzelany, Justyna Belcar, Natalia Matłok, Grażyna Gajdek, Miłosz Zardzewiały Efektywność produkcji jęczmienia ozimego z przeznaczeniem na cele browarnicze w wy¬branych gospodarstwach na Podkarpaciu Justyna Belcar, Dawid Ilasz, Waldemar Sroka, Józef Gorzelany Produkcja piwa pszenicznego o smaku mango w warunkach laboratoryjnych Marcin Lewicki, Natalia Żurek, Ireneusz Kapusta Prozdrowotne korzyści wprowadzania płatków owsianych w diecie człowieka Justyna Belcar, Iwona Lemiech, Józef Gorzelany Systemy zarządzania jakością na przykładzie magazynu zbożowego w aspekcie bezpie¬czeństwa żywności Oskar Basara, Natalia Matłok, Józef Gorzelany Technologia odkażania, inicjacji i stabilizacji wybranych gatunków z rodziny ericaceae w kulturach in vitro, przy zastosowaniu regulatora wzrostu 2iP oraz węgla aktywowanego .. Grażyna Gajdek, Sylwia Kotowicz Marketingowe narzędzia promocji na przykładzie wybranego podmiotu gospodarczego .... Grażyna Gajdek, Grzegorz Mielniczek Efektywność tuczu świń linii Hypor Libra w zależności od systemu utrzymania Piotr Kuźniar, Agata Znamirowska, Paulina Wanat Wpływ wybranych surowców wysokobłonnikowych na właściwości reologiczne jogurtu
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 15,2
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15351 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy pracach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności