158664
No cover
Book
In basket
Renata Stanisławczyk, Mariusz Rudy, Paulina Duma-Kocan, Marian Gil Zagrożenia chemiczne w żywności Grażyna Gajdek, Sylwia Kotowicz, Ewa Baran Analiza rynku i handlu detalicznego oraz dynamika sprzedaży wybranych produktów ekologicznych w placówkach handlowych województwa podkarpackiego Justyna Belcar, Józef Gorzelany Ocena jakości ziarna jęczmienia ozimego i jarego z przeznaczeniem na cele browarni¬cze w aspekcie warunków klimatycznych w okresie wegetacji roślin w wybranych go¬spodarstwach rolnych Michał Chmiel, Magdalena Krystyjan, Greta Adamczyk Innowacyjne opakowania w przemyśle spożywczym Marcin Halicki Łańcuch dostaw a ryzyko - refleksje Jadwiga Lechowska, Jadwiga Topczewska, Małgorzata Ormian, Wojciech Mroczka Potencjał produkcyjny krów rasy czerwono-białej użytkowanych w gospodarstwie rol¬nym realizującym Program Ochrony Zasobów Genetycznych bydła na Podkarpaciu Karolina Mroczek, Janusz R. Mroczek Tradycyjne produkty mleczne jako element zrównoważonego rozwoju obszarów wiej¬skich Podkarpacia Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach Wykorzystanie roślin uprawnych w energetyce Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach Rynek nasienny w Polsce Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska, Magdalena Kowalczyk Normalizacja w produkcji żywności
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 15,1
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. M 15350 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografie, netografie przy pracach.
Language note
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności