158664
Brak okładki
Książka
W koszyku
Renata Stanisławczyk, Mariusz Rudy, Paulina Duma-Kocan, Marian Gil Zagrożenia chemiczne w żywności Grażyna Gajdek, Sylwia Kotowicz, Ewa Baran Analiza rynku i handlu detalicznego oraz dynamika sprzedaży wybranych produktów ekologicznych w placówkach handlowych województwa podkarpackiego Justyna Belcar, Józef Gorzelany Ocena jakości ziarna jęczmienia ozimego i jarego z przeznaczeniem na cele browarni¬cze w aspekcie warunków klimatycznych w okresie wegetacji roślin w wybranych go¬spodarstwach rolnych Michał Chmiel, Magdalena Krystyjan, Greta Adamczyk Innowacyjne opakowania w przemyśle spożywczym Marcin Halicki Łańcuch dostaw a ryzyko - refleksje Jadwiga Lechowska, Jadwiga Topczewska, Małgorzata Ormian, Wojciech Mroczka Potencjał produkcyjny krów rasy czerwono-białej użytkowanych w gospodarstwie rol¬nym realizującym Program Ochrony Zasobów Genetycznych bydła na Podkarpaciu Karolina Mroczek, Janusz R. Mroczek Tradycyjne produkty mleczne jako element zrównoważonego rozwoju obszarów wiej¬skich Podkarpacia Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach Wykorzystanie roślin uprawnych w energetyce Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach Rynek nasienny w Polsce Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska, Magdalena Kowalczyk Normalizacja w produkcji żywności
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 15,1
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15350 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności