156789
No cover
Book
In basket
Beata Mydłowska — Kompetencje społeczne w zawodach dietetyk i kosmetolog Marian Sygit, Agnieszka Nowak — Kosmetologia w odbiorze społecznym Marian Sygit, Agnieszka Nowak — Miejsce kosmetologii w zdrowiu publicznym Aleksandra Młot, Agnieszka Lelińska — Wpływ aktywności fizycznej na zdrowie i stan skóry człowieka Roksana Matura, Anna Janaszczyk — Pielęgnacja skóry w chorobie Hashimoto Urszula Jankiewicz, Stefan Russel — Właściwości oraz zastosowanie keratyny i keratynaz Anna Jańczuk, Tomasz Czernecki — Karmienie piersią jako najlepszy sposób żywienia Joanna Wajs, Karolina Król, Aneta Brodziak — Zastosowanie wybranych produktów mlecznych w dietetyce Elżbieta Banaś— Ocena stanu odżywienia dzieci Roksana Jurczak-Amroziewicz— Znaczenie dietoterapii w kontekście zaburzeń hormonalnych kobiet Blanka Maria Ułążka — Dieta i zdrowy styl życia u kobiet w okresie perii menopauzy LebiedzińskaA., Kowalska-Bigulak]., Karczewski J.K. — Rola cynku w zachowaniu odporności przeciwwirusowej — żywienie pacjentów HIV-zależnych Kamila Klimkiewicz —- Wpływ czynników psychospołecznych na efekt terapii dietozależnej redukcji masy ciała i wyglądu skóry Joanna Rasławska-Socha — Postępowanie dietetyczne w chorobach jamy ustnej Aleksandra Kobylańska — Racjonalne odżywianie w czasie pandemii w teorii i badaniach Jolanta Król, Aneta Brodziak, Barbara Topyla — Znaczenie białek serwatkowych w dietetyce i kosmetologii Barbara Topyla, Aneta Brodziak, Jolanta Król— Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Miód, wosk i kit pszczeli Barbara Topyla, Marek Kowalczyk, Monika Kędzierska-Matysek — Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Mleczko pszczele, pyłek kwiatowy i jad pszczeli Gabriela Kolodyńska, Maciej Zalewski, Iwona Wilk, Waldemar Andrzejewski — Trening sonofeedback jako innowacyjna metoda profilaktyki i leczenia wysiłkowego nietrzymania moczu u kobiet w ciąży i po porodzie Jolanta Kowalska-Bigulak, Anna Lebiedzińska — Zmiany parametrów biochemicznych oraz składu masy ciała u uczestników turnusu odchudzającego Katarzyna Domańska, Anna Fabisiak, Mariusz Jaworski — Wybrane produkty spożywcze a nasilenie objawów łuszczycowych: perspektywa pacjentów
Sygnatura czytelni BMW: IX M 57
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 155535 N (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 155536 N (1 egz.)
Notes:
General note
Książka zawiera wystąpienia z I Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej pt: Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia z 12 stycznia 2021 r., zorganizowanej przez Wydział Nauk Medycznych i Nauk o Zdrowiu Uczelni Społeczno-Medycznej w Warszawie.
Bibliography, etc. note
Bibliografia przy pracach.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności