156772
Książka
W koszyku
Witamina A Aminokwasy niezbędne (egzogenne) (bistydyna, izoleucyna, leucyna, lizyna, metionina, fenyloalanina, treonina, tryptofan i walina) Aminokwasy rozgałęzione (izoleucyna, leucyna i walina) Witamina B1 tiamina Witamina B2: ryboflawina Witamina B3: niacyna Witamina B5: kwas pantotenowy Witamina B6 Witamina B7: biotyna Witamina B9: kwas foliowy Witamina B12 Błonnik Witamina C Chlor i chlorki Cholina Chrom Cynk Witamina D Witamina E Fluor Fosfor Jod Witamina K Kobalt Magnez Mangan MCTiLCT Miedź Molibden Omega-3 Omega-6 Polifenole Potas Prebiotyki Probiotyki Przeciwutleniacze Selen Siarka Sód Wapń Woda Witamina Z, sen Żelazo
Sygnatura czytelni BMW: IX M 67
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 156567 N (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 156566 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Eat your vitamins : your guide to using natural foods to get the vitamins, minerals, and nutrients your body needs, 2020
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności