158664
Book
In basket
Badanie towarów spożywczych / Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2018. - 413, [1] strona : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
1.Ogólne metody badania żywności 2.Mięso i podroby zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz ich przetwory 3.Drób i jaja oraz ich przetwory 4.Ryby, owoce morza i mięczaki oraz ich przetwory 5.Tłuszcze roślinne i zwierzęce 6.Warzywa, owoce i grzyby oraz ich przetwory 7.Przetwory zbożowe 8.Ziemniaki i produkty przemysłu ziemniaczanego 9.Mleko i jego przetwory
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 215
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 146283 N, M 14569 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 146282 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia przy rozdziałach.
Target audience note
Dla studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych.
Funding information note
Wydanie publikacji finansowane przez Akademię Górniczo-Hutnicza im. Stanisława staszica w Krakowie.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności