158664
Książka
W koszyku
Badanie towarów spożywczych / Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2018. - 413, [1] strona : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
1.Ogólne metody badania żywności 2.Mięso i podroby zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz ich przetwory 3.Drób i jaja oraz ich przetwory 4.Ryby, owoce morza i mięczaki oraz ich przetwory 5.Tłuszcze roślinne i zwierzęce 6.Warzywa, owoce i grzyby oraz ich przetwory 7.Przetwory zbożowe 8.Ziemniaki i produkty przemysłu ziemniaczanego 9.Mleko i jego przetwory
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 215
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 146283 N, M 14569 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 146282 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy rozdziałach.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych.
Uwaga dotycząca finansowania
Wydanie publikacji finansowane przez Akademię Górniczo-Hutnicza im. Stanisława staszica w Krakowie.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności