Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(8)
Forma i typ
Książki
(7)
Czasopisma
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(7)
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia
(4)
Biblioteka Międzywydziałowa
(7)
Autor
Kijowski Jacek
(3)
Anders Elżbieta
(2)
Grabowski Tadeusz
(2)
Sikora Tadeusz (1950- )
(2)
Anderson Allan
(1)
Babuchowski Andrzej (1944- )
(1)
Earle Mary
(1)
Earle Richard
(1)
Erdös Zoltán
(1)
Jongen Wim M. F. (1949- )
(1)
Luning Pieternelleke Arianne (1963- )
(1)
Marcelis Wilhelmus Johannes (1948- )
(1)
McHughen Alan
(1)
Sikora Marek (technologia żwności)
(1)
Sikorski Zdzisław E
(1)
Źródłowski Zdzisław
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(7)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(8)
Język
polski
(8)
Temat
Jakość żywności
(2)
Mięso drobiowe
(2)
Żywność
(2)
BEZKRĘGOWCE MORSKIE
(1)
Good Hygiene Practice / Good Manufacturing Practice
(1)
Hazard Analysis and Critical Control Points (system)
(1)
Jakość produktu
(1)
PRZEMYSŁ RYBNY
(1)
PRZETWÓRSTWO RYBNE
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Ryby morskie
(1)
Systemy informatyczne
(1)
Technologia żywności
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Żywność transgeniczna
(1)
Gatunek
Podręczniki
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Czasopismo naukowe
(1)
Czasopismo polskie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Nauka i badania
(1)
8 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność. Jakość. Technologia)
Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
Sygnatura czytelni BMW: IX I 60
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 8488 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność. Jakość, Technologia)
Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 44
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 126646 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność. Jakość, Technologia)
Bibliogr. przy rozdz.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 45
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 8041 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność, Jakość, Technologia)
Tyt. oryg.: A Consumer's guide to GM food.
Bibliogr. s. 322. Indeks.
Sygnatura czytelni BMW: IX M 3
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 8264 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 109360 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 10016 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 115637 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 109105 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 108243 N (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Kwartalnik, 2017-
Wcześniejsza częstotliwość: Dwumiesięcznik, 2007-2016, Kwartalnik, 1999-2006
R. 18, nr 1 (2011) = nr 74-.
Stanowi kontynuację: Żywność, Technologia, Jakość
Opis na podstawie: R. 18, nr 1 (2011).
Od R. 19, nr 5 (2012) drugi podtytul: [organ naukowy PTTŻ].
Od R. 19, nr 5 (2012) wydawca: PTTŻ : Wydaw. Naukowe PTTŻ.
Od R. 23, nr 1 (2016) [redaktor naczelny Lesław Juszczak].
Zawartość zasobu W Biblioteka WWFiF W
Zawartość zasobu Magazyn P 3255 udostępniany w BWEiZ
2011 R.18 nr 1-6 = 74-79
2012 R.19 nr 1-6 = 80-85
2013 R.20 nr 1-6 = 86-91
2014 R.21 nr 1-6 = 92-97
2015 R.22 nr 1-6 = 98-103
2016 R.23 nr 1-6 = 104-109
2017 R. 24 nr 1-4 = 110-113
2018 R. 25 nr 1-4 = 114-117
2019 R. 26 nr 1-4 = 118-121
2020 R. 27 nr 1-4 = 122-125
2021 R. 28 nr 1-4 = 126-129
2022 R. 29 nr 1-4 = 130-133
Ostatnio wpłynęły zeszyty:
Czytelnia Główna: 2011 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, 2012 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, 2013 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, 2014 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, 2015 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność, Jakość, Technologia)
Tyt. oryg.: Food quality management. A techno-managerial approach.
Bibliogr. s. 393-[405]. Indeks.
Dla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle, nauczycieli akademickich, studentów interesujących się zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 59
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 142431, 142503, 142430, 142504, 142429 (5 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 111293 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności