Pieczywo
Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(4)
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia
(3)
Biblioteka Międzywydziałowa
(4)
Autor
Błaszczak Agnieszka
(3)
Arendt Elke
(1)
Bauermann Olaf
(1)
Brack Günter
(1)
Brandt Markus J
(1)
Gänzle Michael G. (1968- )
(1)
Hamelman Jeffrey (1951- )
(1)
Huber Hans
(1)
Kaneko Chiho
(1)
Kowalczyk Jakub
(1)
Lösche Klaus
(1)
Michniewicz Jan
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(3)
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Budownictwo
(2412)
Zarządzanie
(2038)
Matematyka
(1930)
Elektrotechnika
(1896)
Przedsiębiorstwa
(1790)
Pieczywo
(-)
Fizyka
(1535)
Informatyka
(1502)
Maszyny
(1228)
Fizjoterapia
(1175)
Wytrzymałość materiałów
(1157)
Ochrona środowiska
(1023)
Sport
(1013)
Turystyka
(953)
Elektronika
(946)
Ekonomia
(932)
Mechanika
(932)
Automatyka
(916)
Język angielski
(874)
Samochody
(867)
Rachunkowość
(821)
Chemia
(808)
Rehabilitacja
(800)
Polska
(791)
Gospodarka
(778)
Komunikacja marketingowa
(761)
Technika
(743)
Konstrukcje budowlane
(727)
Wychowanie fizyczne
(725)
Przemysł
(723)
Prawo pracy
(712)
Unia Europejska
(699)
Piłka nożna
(696)
Transport
(673)
Elektroenergetyka
(667)
Marketing
(638)
Architektura
(637)
Innowacje
(620)
Naprężenia i odkształcenia
(614)
OZE
(606)
Programowanie (informatyka)
(590)
Trening
(586)
Energetyka
(585)
Programy komputerowe
(584)
Technologia chemiczna
(567)
Rolnictwo
(556)
Biomasa
(543)
Analiza numeryczna
(532)
Prawo
(524)
Odnawialne źródła energii
(520)
Sterowanie
(520)
Komputery
(517)
Materiałoznawstwo
(517)
Produkcja
(517)
Symulacja
(515)
Inwestycje
(508)
Praca
(503)
Zarządzanie jakością
(497)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(496)
Analiza matematyczna
(495)
Dzieci
(491)
Energia elektryczna
(489)
Urbanistyka
(488)
Materiały budowlane
(482)
Logistyka gospodarcza
(480)
Rynek pracy
(474)
Finanse
(468)
Maszyny elektryczne
(468)
Przedsiębiorstwo
(468)
Szkolnictwo wyższe
(468)
Psychologia
(467)
Modele matematyczne
(465)
Internet
(464)
Metale
(462)
Nauka
(456)
Marketing internetowy
(453)
Systemy informatyczne
(448)
Statystyka matematyczna
(447)
Języki programowania
(433)
Skrawanie
(432)
Reklama
(431)
Rehabilitacja medyczna
(429)
Mechanika budowli
(425)
Działalność gospodarcza
(422)
Organizacja
(417)
Telekomunikacja
(413)
Metrologia
(412)
Pedagogika
(410)
Drgania
(409)
Trener
(406)
Ubezpieczenia społeczne
(394)
Controlling
(392)
Optymalizacja
(392)
Historia
(388)
Filozofia
(385)
Podatki
(385)
Statystyka
(384)
Socjologia
(383)
Banki
(379)
BHP
(375)
Rachunkowość zarządcza
(374)
Temat: czas
2001-
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
5 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 14004 N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Chleb : techniki wypieku, przepisy, wskazówki / Jeffrey Hamelman ; ilustracje i zdjęcia Chiho Kaneko ; [przekład z języka angielskiego: Jakub Kowalczyk]. - Wydanie III. - Warszawa : Buchmann, 2021. - XVII, [1], 477, [1] strona, [16] stron tablic : fotografie, ilustracje ; 24 cm.
Na okładce: Wydanie nowe, uzupełnione.
Bibliografia na stronach 459-460. Indeks.
Przepisy Podziękowania Zmiany w drugim wydaniu Przedmowa – Raymond Calvel Wstęp Część pierwsza SKŁADNIKI I TECHNIKI 1 Przygotowywanie chleba od mieszania po pieczenie 2 Składniki i funkcje 3 Techniki ręcznego wyrabiania ciasta Część druga PRZEPISY I PIECZYWO OZDOBNE 4 Pieczywo na zaczynie zawierającym drożdże 5 Pieczywo na zakwasie 6 Pieczywo żytnie na zakwasie 7 Pieczywo bez zakwaszanej mąki 8 Pozostałe pieczywo 9 Pieczywo plecione i techniki zaplatania 10 Projekty dekoracyjne ANEKS Prowadzenie i rozmnażanie kultury zakwasu Testy reologiczne i analiza mąki Dodatki do mąki Wydajność ciasta Pożądana temperatura ciasta Obliczanie kosztu partii ciasta Tablice przeliczników Przykładowy harmonogram prowadzenia ciasta
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 151996 N (1 egz.)
Książka
DVD
W koszyku
Nazwy aut. na s. 11.
Płyty DVD: Urządzenia chłodnicze, Technologia odroczonego wypieku smartproof.
Bibliogr., wykaz aktów prawnych przy niektórych rozdz. Indeks.
Sygnatura czytelni BMW: IX K 11 (nowy)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 13582 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 138475 N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 13863, 141587 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 141311 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Roczniki / Akademia Rolnicza w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ISSN 0208-8436 ; Z.261)
Bibliogr. s. 61-69.
Sygnatura czytelni BMW: IX K 10(261) (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 10133 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności