Sorting
Source
Library Catalogue
(8)
Form of Work
Książki
(7)
Czasopisma
(1)
Status
available
(4)
Branch
Wypożyczalnia
(4)
Biblioteka Międzywydziałowa
(7)
Author
Kijowski Jacek
(3)
Anders Elżbieta
(2)
Grabowski Tadeusz
(2)
Sikora Tadeusz (1950- )
(2)
Anderson Allan
(1)
Babuchowski Andrzej (1944- )
(1)
Earle Mary
(1)
Earle Richard
(1)
Erdös Zoltán
(1)
Jongen Wim M. F. (1949- )
(1)
Luning Pieternelleke Arianne (1963- )
(1)
Marcelis Wilhelmus Johannes (1948- )
(1)
McHughen Alan
(1)
Sikora Marek (technologia żwności)
(1)
Sikorski Zdzisław E
(1)
Źródłowski Zdzisław
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(7)
Time Period of Creation
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
2001-
(1)
Country
Poland
(8)
Language
Polish
(8)
Subject
Jakość żywności
(2)
Mięso drobiowe
(2)
Żywność
(2)
BEZKRĘGOWCE MORSKIE
(1)
Good Hygiene Practice / Good Manufacturing Practice
(1)
Hazard Analysis and Critical Control Points (system)
(1)
Jakość produktu
(1)
PRZEMYSŁ RYBNY
(1)
PRZETWÓRSTWO RYBNE
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Ryby morskie
(1)
Systemy informatyczne
(1)
Technologia żywności
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Żywność transgeniczna
(1)
Genre/Form
Podręczniki
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Czasopismo naukowe
(1)
Czasopismo polskie
(1)
Domain
Chemia
(1)
Nauka i badania
(1)
8 results Filter
No cover
Book
In basket
(Żywność. Jakość. Technologia)
Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
Sygnatura czytelni BMW: IX I 60
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. M 8488 N (1 egz.)
No cover
Book
In basket
(Żywność. Jakość, Technologia)
Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 44
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 126646 N (1 egz.)
No cover
Book
In basket
(Żywność. Jakość, Technologia)
Bibliogr. przy rozdz.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 45
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. M 8041 N (1 egz.)
No cover
Book
In basket
(Żywność, Jakość, Technologia)
Tyt. oryg.: A Consumer's guide to GM food.
Bibliogr. s. 322. Indeks.
Sygnatura czytelni BMW: IX M 3
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. M 8264 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 109360 N (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. M 10016 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 115637 N (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 109105 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 108243 N (1 egz.)
No cover
Journal
In basket
Kwartalnik, 2017-
Wcześniejsza częstotliwość: Dwumiesięcznik, 2007-2016, Kwartalnik, 1999-2006
R. 18, nr 1 (2011) = nr 74-.
Stanowi kontynuację: Żywność, Technologia, Jakość
Opis na podstawie: R. 18, nr 1 (2011).
Od R. 19, nr 5 (2012) drugi podtytul: [organ naukowy PTTŻ].
Od R. 19, nr 5 (2012) wydawca: PTTŻ : Wydaw. Naukowe PTTŻ.
Od R. 23, nr 1 (2016) [redaktor naczelny Lesław Juszczak].
Zawartość zasobu W Biblioteka WWFiF W
Zawartość zasobu Magazyn P 3255 udostępniany w Wypożyczalni
2011 R.18 nr 1-6 = 74-79
2012 R.19 nr 1-6 = 80-85
2013 R.20 nr 1-6 = 86-91
2014 R.21 nr 1-6 = 92-97
2015 R.22 nr 1-6 = 98-103
2016 R.23 nr 1-6 = 104-109
2017 R. 24 nr 1-4 = 110-113
2018 R. 25 nr 1-4 = 114-117
2019 R. 26 nr 1-4 = 118-121
2020 R. 27 nr 1-4 = 122-125
2021 R. 28 nr 1-4 = 126-129
2022 R. 29 nr 1-4 = 130-133
Ostatnio wpłynęły zeszyty:
Czytelnia Główna: 2011 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, 2012 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, 2013 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, 2014 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, 2015 nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6
No cover
Book
In basket
(Żywność, Jakość, Technologia)
Tyt. oryg.: Food quality management. A techno-managerial approach.
Bibliogr. s. 393-[405]. Indeks.
Dla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle, nauczycieli akademickich, studentów interesujących się zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 59
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 142431, 142503, 142430, 142504, 142429 (5 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 111293 N (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności