158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Marian Gil, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk Systemy jakości wobec fałszowania żywności Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Magdalena Buniowska, Magdalena Kowalczyk Niskolaktozowe mleka kozie fermentowane przez mikroflorę mezofilną Michał Miłek Patrycja Sowa, Dominika Kamień, Monika Tomczyk, Małgorzata Dżugan Ocena zawartości kumaryny w ciastkach cynamonowych Dorota Kalicka, Agata Znamirowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Magdalena Kowalczyk, Magdalena Buniowska Analiza wybranych parametrów jakościowych jogurtów i kefirów naturalnych dostępnych na rynku rzeszowskim Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Magdalena Buniowska, Małgorzata Pawlos, Dorota Kalicka, Piotr Kuźniar, Magdalena Kowalczyk Wpływ dodatku różnych związków wapnia i witaminy D3 na jakość lodów mlecznych Adrian Frydrych, Ewelina Sidor, Wiktoria Litwa, Małgorzata Dżugan Jakościowa analiza palinologiczna i aktywność przeciwutleniająca barwnych frakcji pyłku pszczelego Mariusz Rudy, Anna Kupiec, Sylwia Kucharyk, Renata Stanisławczyk, Marian Gil, Janusz Mroczek Wpływ procesu smażenia na zróżnicowanie składu chemicznego mięśnia czworogłowego uda pozyskanego z tusz bydła Mariusz Rudy, Anna Kupiec, Justyna Zardzewiały Wpływ procesu smażenia na zróżnicowanie parametrów tekstury mięśnia czworogłowego uda pozyskanego z tusz bydła Ewelina Sidor, Monika Tomczyk, Michał Miłek, Małgorzata Dżugan Wpływ dodatku suszonych liści, liofilizowanych owoców lub soku z owoców morwy bia¬łej Morus Alba L. na wybrane parametry jakościowe miodu rzepakowego Monika Tomczyk, Magdalena Puk, Małgorzata Dżugan Zastosowanie miodu do hamowania procesu brunatnienia podczas wytwarzania chipsów jabłkowych
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 225
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15202 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności