154808
Książka
W koszyku
Zrównoważona konsumpcja żywności Definicja i koncepcja zrównoważonej konsumpcji żywności w kontekście zrównoważonego rozwoju Uwarunkowania zrównoważonej konsumpcji żywności Mierniki wykorzystywane do pomiaru zrównoważonej konsumpcji żywności Trendy wpisujące się w realizację postulatów idei Bariery utrudniające wdrożenie zrównoważonej konsumpcji żywności Komunikowanie idei zrównoważonej konsumpcji żywności Istota i rola komunikacji marketingowej. Nowe media źródłem zmian w komunikacji – wybrane aspekty Przegląd wybranych działań wspierających rozwój zrównoważonej konsumpcji żywności. Inicjatywy o charakterze międzynarodowym Działania rządowe Działania pozarządowe Świadomość konsumentów w zakresie zrównoważonej konsumpcji żywności Trendy wpisujące się w ideę zrównoważonej konsumpcji żywności w świadomości konsumentów Pojęcie zrównoważonej konsumpcji żywności w świadomości konsumentów Znajomość akcji promujących zrównoważoną konsumpcję żywności wśród konsumentów
Sygnatura czytelni BMW: IX M 56
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 15300 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 151842 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronach 131-148.
Uwaga dotycząca finansowania
Współfinansowanie: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności