Gospodarka żywnościowa
Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(58)
Forma i typ
Książki
(45)
Artykuły
(12)
Publikacje naukowe
(3)
Czasopisma
(1)
Dostępność
dostępne
(33)
tylko na miejscu
(15)
nieokreślona
(3)
Placówka
Wypożyczalnia
(36)
Biblioteka Międzywydziałowa
(11)
Biblioteka WEiZ
(1)
Biblioteka WWFiF
(2)
Magazyn
(1)
Autor
Rowiński Janusz
(9)
Woś Augustyn (1932-2010)
(2)
Zegar Józef Stanisław (1940- )
(2)
Ameljańczyk Andrzej
(1)
Babiak Jerzy
(1)
Bałasiewicz Małgorzata
(1)
Biller Elżbieta
(1)
Biskup Józef
(1)
Brodziński Marian G
(1)
Churski Paweł
(1)
Dani Samir
(1)
Domańska Katarzyna (nauki ekonomiczne)
(1)
Duczkowska-Piasecka Małgorzata
(1)
Dziedzic Zbigniew
(1)
Eckholm Erik P
(1)
Gawron Wiesław
(1)
Gburczyk Sławomir
(1)
Gorzelak Eugeniusz (1921- )
(1)
Gołębiewski Jarosław
(1)
Grabowski Stanisław
(1)
Grzeszczak Jerzy
(1)
Gurgul Eugeniusz
(1)
Gutkowska Krystyna
(1)
Guzek Marian
(1)
Harasim Eugeniusz
(1)
Hunek Tadeusz
(1)
Kamiński Włodzimierz (1924- )
(1)
Kiecana Beata
(1)
Kielesińska Agata
(1)
Konferencja Naukowa "Problemy ekonomiki transgranicznej" (2000 ; Kętrzyn)
(1)
Konferencja Szkoleniowa "Problemy prognozowania i planowania rozwoju spłeczno-gospodarczego" (1977 ; Jabłonna)
(1)
Kopycińska-Lehun Maria (1950- )
(1)
Kos Czesław
(1)
Kowalska Aleksandra (ekonomia)
(1)
Kowalski Andrzej (nauki ekonomiczne)
(1)
Kulikowski Roman
(1)
Kłossowska Anna
(1)
Lira Jarosław
(1)
Lonc Tomasz
(1)
Malarska-Simbierowicz Anna
(1)
Malec Teresa Czesława
(1)
Marek Stanisław (nauki ekonomiczne)
(1)
Mazurkiewicz Eugeniusz (1928-2011)
(1)
Meredyk Kazimierz (1945- )
(1)
Michałków Ireneusz
(1)
Olszewski Tadeusz (1914-1990)
(1)
Ozdowski Jerzy (1925-1994)
(1)
Ozimek Irena
(1)
Plewicki Tomasz
(1)
Płocica Albin
(1)
Skalik Jan
(1)
Skawińska Eulalia (1943- )
(1)
Smoluk-Sikorska Joanna
(1)
Starzyńska Wacława
(1)
Szkarłat Monika
(1)
Szymanowski Wacław (1945- )
(1)
Toczek Józef Maria
(1)
Tymiński Jerzy
(1)
Tyszkiewicz Stanisław
(1)
Wierzbicka Agnieszka
(1)
Wiśniewska-Antoniak Zdzisława
(1)
Wojciechowski Henryk
(1)
Wojtko Agata
(1)
Wysocki Feliks
(1)
Wąsiel Marcin
(1)
Zięba Stanisław
(1)
Čujkin Anatolij M
(1)
Łoś Janusz (1888-1982)
(1)
Świątkowski Alojzy
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(10)
2000 - 2009
(17)
1990 - 1999
(12)
1980 - 1989
(7)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(58)
Język
polski
(58)
Temat
Budownictwo
(2412)
Zarządzanie
(2038)
Matematyka
(1930)
Elektrotechnika
(1896)
Przedsiębiorstwa
(1790)
Gospodarka żywnościowa
(-)
Fizyka
(1535)
Informatyka
(1502)
Maszyny
(1228)
Fizjoterapia
(1175)
Wytrzymałość materiałów
(1157)
Ochrona środowiska
(1023)
Sport
(1013)
Turystyka
(953)
Elektronika
(946)
Ekonomia
(932)
Mechanika
(932)
Automatyka
(916)
Język angielski
(874)
Samochody
(867)
Rachunkowość
(821)
Chemia
(808)
Rehabilitacja
(800)
Polska
(791)
Gospodarka
(778)
Komunikacja marketingowa
(761)
Technika
(743)
Konstrukcje budowlane
(727)
Wychowanie fizyczne
(725)
Przemysł
(723)
Prawo pracy
(712)
Piłka nożna
(699)
Unia Europejska
(699)
Transport
(673)
Elektroenergetyka
(667)
Marketing
(638)
Architektura
(637)
Innowacje
(620)
Naprężenia i odkształcenia
(614)
OZE
(606)
Programowanie (informatyka)
(590)
Trening
(586)
Energetyka
(585)
Programy komputerowe
(584)
Technologia chemiczna
(567)
Rolnictwo
(556)
Biomasa
(543)
Analiza numeryczna
(532)
Prawo
(524)
Odnawialne źródła energii
(520)
Sterowanie
(520)
Komputery
(517)
Materiałoznawstwo
(517)
Produkcja
(517)
Symulacja
(516)
Inwestycje
(508)
Praca
(503)
Zarządzanie jakością
(497)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(496)
Analiza matematyczna
(495)
Dzieci
(491)
Energia elektryczna
(489)
Urbanistyka
(488)
Materiały budowlane
(482)
Logistyka gospodarcza
(480)
Rynek pracy
(474)
Finanse
(468)
Maszyny elektryczne
(468)
Przedsiębiorstwo
(468)
Szkolnictwo wyższe
(468)
Psychologia
(467)
Modele matematyczne
(465)
Internet
(464)
Metale
(462)
Nauka
(456)
Marketing internetowy
(453)
Systemy informatyczne
(448)
Statystyka matematyczna
(447)
Języki programowania
(433)
Skrawanie
(432)
Reklama
(431)
Rehabilitacja medyczna
(429)
Mechanika budowli
(425)
Działalność gospodarcza
(422)
Organizacja
(417)
Telekomunikacja
(413)
Metrologia
(412)
Pedagogika
(410)
Drgania
(409)
Trener
(406)
Ubezpieczenia społeczne
(394)
Controlling
(392)
Optymalizacja
(392)
Historia
(388)
Filozofia
(385)
Podatki
(385)
Statystyka
(384)
Socjologia
(383)
Banki
(379)
BHP
(375)
Rachunkowość zarządcza
(374)
Temat: czas
1901-2000
(4)
2001-
(4)
1944-1989
(2)
1945-1989
(2)
1989-2000
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Arabskie, kraje
(1)
Kraje Unii Europejskiej
(1)
Kraje kapitalistyczne
(1)
Kraje rozwijające się
(1)
Podlaskie, województwo (Polska ; region)
(1)
Gatunek
Monografia
(1)
Opracowanie
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(3)
Medycyna i zdrowie
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Kartoteka zagadnieniowa
Unia Europejska
(12)
58 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr.s. 133-[134].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 83560 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biała Księga. Polska - Unia Europejska. Opracowania i Analizy. Gospodarka ; Nr 5)
Bibliogr.s. 72 - 73
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92713 L (1 egz.)
Książka
W koszyku
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska. - Wydanie pierwsze. - Warszawa : Difin, 2021. - 136 stron : ilustracje ; 23 cm.
Bibliografia na stronach [126]-136.
Rolnictwo ekologiczne i rynek jego produktów w Polsce Związki przetwórstwa żywności ekologicznej z rynkiem Stan przetwórstwa ekożywności w Polsce Charakterystyka badanych przetwórni ekożywności Główne źródła zaopatrzenia Kanały sprzedaży żywności ekologicznej Handel detaliczny żywnością ekologiczną Kanały dystrybucji żywności ekologicznej Oferta asortymentowa sklepów specjalistycznych Źródła zaopatrzenia sklepów z żywnością ekologiczną. Instrumenty polityki cenowej Zachowania konsumpcyjne na rynku żywności ekologicznej Podstawowe wyróżniki konsumentów żywności ekologicznej Motywy zakupu żywności ekologicznej Decyzje zakupowe konsumentów Bariery konsumpcji ekożywności
Sygnatura czytelni BMW: III A 115 (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15219 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 13651 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 131889 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. [453]-475.
Wykorzystanie technologii informacyjnych do zarządzania łańcuchami i sieciami dostaw w warunkach globalizacji rynku żywności Megatrendy i ich oddziaływanie na rynek żywności Rozwój technologii informacyjnych i telekomunikacyjnych i ich wpływ na przebudowę łańcuchów i sieci dostaw żywności hipoteza badawcza Geneza, pojęcia, podstawy i metody badań łańcuchów i sieci dostaw 1.1. Podstawowe pojęcia i specyfika zarządzania łańcuchami i sieciami dostaw, ich różnice 1.2. Podstawy teoretyczne i badawcze tworzenia łańcuchów i sieci dostaw 1.2.1. Wkład instytucjonalnej szkoły teorii przedsiębiorstwa 1.2.2. Podejście systemowe w zarządzaniu łańcuchami dostaw 1.2.3. Podejście procesowe do zarządzania łańcuchami dostaw 1.2.4. Wielowymiarowa koncepcja jakości. Pojęcie i zasady zarządzania jakością 1.2.5. Wkład zarządzania strategicznego do zarządzania łańcuchami i sieciami dostaw 1.2.6. Koncepcja przedsiębiorstwa szczupłego i zwinnego 1.2.7. Podejście sieciowe do zarządzania łańcuchami dostaw 1.3. Etapy tworzenia zintegrowanego i wirtualnego systemu zarządzania łańcuchem dostaw 1.4. Modelowanie i zasady przebudowy łańcuchów i sieci dostaw 1.4.1. Zasady orientacji funkcjonalnej a zasady orientacji procesowej 1.4.2. Radykalne i inkrementalne podejście do zarządzania procesami biznesowymi 1.4.3. Modelowanie referencyjne 1.4.4. Metodologia ciągłego usprawniania łańcuchów i sieci dostaw traktowanych jako procesy 1.4.5. Adaptacja metody ciągłego usprawniania do przebudowy łańcuchów i sieci dostaw 1.4.6. Kryteria oceny wyboru wariantu rekonstruowanego łańcucha dostaw 1.4.7. Benchmarking jako podstawa realizacji metody „najlepsze praktyki” 1.5. Podsumowanie: Strategia przebudowy łańcucha dostaw z orientacji produkcyjnej na orientację na klienta – uwarunkowania jej realizacji Analiza tradycyjnego systemu dystrybucji produktów żywnościowych na przykładzie rynku mleka 2.1. Koncepcja systemu gospodarki żywnościowej, ujęcie marketingowe: funkcje i instytucje 2.1.1. Pojęcie i składowe systemu gospodarki żywnościowej 2.1.2. Podejście funkcjonalne do systemu gospodarki żywnościowej jako systemu marketingowego 2.1.3. Podejście instytucjonalne do systemu gospodarki żywnościowej jako systemu marketingowego 2.1.4. System gospodarki żywnościowej jako łańcuch żywnościowy 2.1.5. Charakterystyka żywności i trendów jej konsumpcji jako czynnika restrukturyzacji łańcucha żywnościowego 2.2. Jakość żywności. Czynniki charakteryzujące łańcuch żywnościowy 2.2.1. Czynniki oddziaływujące na jakość produktów w łańcuchu żywnościowym 2.2.2. Zintegrowany model zarządzania jakością żywności; funkcje, cechy 2.2.3. Relacje pomiędzy systemami zarządzania jakością a zarządzania bezpieczeństwem żywnościowym 2.3. Kanały dystrybucji: pojęcie oraz rodzaje jako podstawa diagnozy tradycyjnych systemów dystrybucji żywności 2.3.1. Pojęcie kanału marketingowego, rodzaje, zasady przebudowy 2.3.2. Diagnoza i zasady przebudowy tradycyjnych kanałów dystrybucji 2.4. Konieczność przebudowy systemu dystrybucji żywności w Polsce w latach 90 2.5. Pogłębiona analiza systemów dystrybucji na rynku mleka i produktów mleczarskich i ich przebudowa w latach 1990–2006 2.5.1. Zmiany na rynku mleka w okresie transformacji systemowej 2.5.2. Zmiany na rynku mleka w okresie przygotowań przedakcesyjnych do wstąpienia Polski do Unii Europejskiej 2.5.3. Zmiany na rynku mleka w okresie po wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej 2.6. Wpływ jakości mleka i produktów mleczarskich w Polsce na warunki ich dystrybucji Ewolucja form handlu i ich wpływ na infrastrukturę łańcuchów logistycznych 3.1. Przyszła pozycja handlu w tworzeniu wartości dla klienta. Etapy jej rozwoju w Europie i Polsce 3.1.1. Ewolucja form dystrybucji w Europie w drugiej połowie XX w. 3.1.2. Ewolucja form handlu w Polsce na przełomie XX i XXI w. 3.1.3. Tendencje w przyszłym rozwoju sieci handlowej: na świecie, w Europie i w Polsce. Czynniki determinujące zmiany 3.2. Rynki rzeczywiste handlu żywnością w Polsce 3.2.1. Działalność tradycyjnych ogniw handlu hurtowego 3.2.2. Rynki hurtowe, giełdy towarowe i aukcje 3.2.3. Centra usług dystrybucyjnych i logistycznych 3.3. Centra logistyczne jako elementy infrastruktury łańcuchów logistycznych 3.3.1. Pojęcie, cechy centrów logistycznych 3.3.2. Rola, zadania i funkcje centrów logistycznych – CL 3.3.3. Rodzaje i uwarunkowania rozwoju centrów logistycznych – CL. Przyszły model dla Polski 3.4. Wielkopolska Gildia Rolniczo-Ogrodnicza jako przykład ewolucyjnego modelu budowy centrum logistycznego 3.4.1. Geneza i historia powstania WGRO S.A. 3.4.2. Działalność centrum logistyczno-dystrybucyjnego 3.4.3. System logistyczny dla Wielkopolskiej Giełdy Rolno-Ogrodniczej S.A. 3.4.4. Perspektywy rozwoju Wielkopolskiej Gildii Rolno-Ogrodniczej S.A. 3.5. Operator logistyczny jako ogniwo łańcucha dostaw 3.6. Automatyczne Zbieranie Danych (ADC) jako element infrastruktury zarządzania łańcuchami dostaw 3.6.1. Uwarunkowania powstania i pojęcie Automatycznej Identyfikacji (AI) 3.6.2. Elektroniczna wymiana danych – EDI i jej wykorzystanie w logistyce. Standardy komunikatu EDI 3.7. Śledzenie produktów żywnościowych i odpowiedzialności 3.7.1. Specyfika i struktura Łańcucha i Sieci Dostaw Żywności – FSCN 3.7.2. Geneza śledzenia i zapewniania bezpieczeństwa żywności w łańcuchach i sieciach dostaw 3.7.3. Pojęcie traceability, znaczenie dla uczestników łańcuchów i sieci dostaw żywności 3.7.4. Czynniki determinujące złożoność problemu identyfikowalności w FSCN Ewolucja systemów informatycznych wspomagających zarządzanie wytwarzaniem w ogniwach łańcucha dostaw 4.1. Pojęcie systemu informatycznego wspomagającego zarządzanie na poziomie przedsiębiorstwa 4.2. Typologia i ewolucja systemów wspomagania planowania – klasy MRP-ERP w ogniwach łańcucha dostaw 4.2.1. Podstawowe pojęcia i koncepcje związane z projektowaniem systemów wspomagania planowania 4.2.2. Ewolucja systemów wspomagania planowania klasy MRP – ERP 4.3. Przykład zastosowania systemu klasy MRP dla planowania w przemyśle spożywczym 4.3.1. Przykład zastosowania systemu klasy MRP dla planowania produkcji w MŚP przemysłu piekarsko-ciastkarskiego 4.3.2. Uwarunkowania zastosowania systemów informatycznych wspomagania planowania w przemyśle spożywczym i ich efekty 4.3.3. Przykłady wdrożeń systemów zarządzania w przemyśle spożywczym w latach 2000+ 4.3.4. Aktualne propozycje systemów wspomagania zarządzania przedsiębiorstwami przemysłu spożywczego 4.4. Charakterystyka systemów planowania opartych na zarządzaniu czasem 4.4.1. Istota koncepcji Just in Time – JIT 4.4.2. System zarządzania zapasami przez dostawcę; zalety i wady 4.4.3. Koncepcja efektywnej obsługi klienta: geneza, zadania i struktura 4.4.4. Kolejne etapy wzrostu współpracy uczestników łańcucha dostaw 4.5. Rozszerzona koncepcja zarządzania czasem – JIT II i wpływ na strategię wytwarzania ogniw łańcucha dostaw 4.6. Koncepcja obsługi klienta jako instrumentu zarządzania łańcuchem dostaw. Modele przebudowy łańcucha dostaw na orientację na klienta 4.6.1. Pojęcie, składowe, etapy, mierniki kształtowania poziomu obsługi klienta 4.6.2. Zadania, struktura, etapy i korzyści Efektywnej Obsługi Klienta – ECR 4.6.3. Zarządzanie kategorią jako strategia integracji producentów z detalistami 4.6.4. Ciągłe uzupełnianie zapasów jako narzędzie zarządzania podażą produktów Internetowe formy dystrybucji produktów żywnościowych w Polsce 5.1. Wzrost znaczenia handlu za pośrednictwem Internetu 5.2. Alternatywne kanały dystrybucji żywności w Polsce w obszarze hurtu 5.2.1. Elektroniczne platformy handlowe i logistyczne 5.2.2. Zaufanie i ryzyko w procesie transakcji w Elektronicznej Platformie Handlowej 5.2.3. Przykłady internetowych branżowych rynków żywnościowych w obszarze hurtu 5.3. Alternatywne kanały dystrybucji żywności w Polsce w obszarze handlu detalicznego 5.3.1. Modele sklepu internetowego 5.3.2. Przykłady sklepów internetowych 5.3.3. Ankietowa ocena zakupów detalicznych żywności przy pomocy Internetu 5.3.4. Ocena polskich sklepów internetowych 5.4. Aukcja Internetowa jako Elektroniczny Model i możliwości jego wykorzystania w dystrybucji żywności 5.4.1. Pojęcie aukcji internetowej, rodzaje i przebieg 5.4.2. Koncepcja elektronicznego modelu biznesu; jego rodzaje i ewolucja wykorzystania Przyszłe kierunki wykorzystania koncepcji zarządzania łańcuchami dostaw żywności w Polsce na podstawie najlepszych europejskich praktyk 6.1. Zarządzanie łańcuchami dostaw z wykorzystaniem systemów MPC 6.2. Relacje dostawcy z klientami jako wyraz strategii zarządzania odchudzonymi i elastycznymi systemami logistycznymi 6.2.1. Podstawowe strategie konkurencji łańcuchów dostaw 6.3. Warunki realizacji strategii przezroczystości i elastyczności 6.3.1. Uwarunkowania zewnętrzne. Geneza, zadania, struktura, standardy, przyszłość systemu GS1 6.3.2. Uwarunkowania realizacji koncepcji śledzenia i zapewniania bezpieczeństwa w łańcuchach dostaw żywności na podstawie badań 6.3.3. Zasady organizacji systemu informacyjnego śledzenia żywności w łańcuchach i sieciach dostaw żywności 6.3.4. Przykład rozwiązania problemu zarządzania jakością sieci dostaw trzody chlewnej na pograniczu holendersko-niemieckim 6.4. Strategie konkurencji integratora zarządzania łańcuchem dostaw żywności 6.4.1. Strategie konkurencji łańcucha dostaw a strategia technologii informacyjnych 6.4.2. Zasady formułowania strategii konkurencji na rynku żywności 6.4.3. Strategie jakości – integrator współpracy wielkie sieci handlowe 6.4.4. Strategia produkcji świeżej żywności przez małych producentów rolnych – integrator: sieci handlowe 6.4.5. Strategia przezroczystości oparta na podejściu procesowym – integrator: producent żywności 6.4.6. Koncepcja budowy modelu opartego na relacjach bilateralnych pomiędzy producentem żywności a sieciami handlowymi. Koncepcja jakości rozszerzona o zaufanie 6.5. Procedura przebudowy łańcucha i sieci dostaw produktów żywnościowych zwiększająca efektywność 6.6. Tworzenie więzi partnerskich z wykorzystaniem technologii informatycznych 6.7. Schemat przebudowy łańcuchów i sieci dostaw
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 112 (nowy)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 11443 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 121492 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Edukacja Ekonomiczna Załóg Przedsiębiorstw Przemysłowych)
Bibliogr. s. [4].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56550 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 411-425.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 62490 L (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 71831 L (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biała Księga. Polska - Unia Europejska. Opracowania i Analizy. Gospodarka ; Nr 17)
Bibliogr.s. 38 - 40
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92725 L (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 8083 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 108753 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Statystyka Polski / Główny Urząd Statystyczny. Materiały Statystyczne ; 28)
Głównie tablice.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 70588 L (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61173 (1 egz.)
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Żywność na topie / Agata Wojtko. W: Monitor Unii Europejskiej. 2005, nr 3, s. 89-92. - Warszawa, 2005
Dokument nadrzędny: Monitor Unii Europejskiej.
Kartoteka zagadnieniowa: Unia Europejska
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteka Nowego Rolnictwa)
Bibliogr. s. 318-[323].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 59947
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. [205]-206.
Sygnatura czytelni BWF: V F 22
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5045 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 58096 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 62470 L (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 11797 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności