158664
Book
In basket
Jedzenie - dlaczego jest ważne dla sportowców? Woda i napoje izotoniczne - dlaczego są takie ważne? Regularne posiłki i posiłki po treningach - jaki wpływ na sprawność ma jedzenie? Węglowodany Cukier Błonnik do zadań specjalnych Białko buduje, regeneruje, odbudowuje - gdzie jest białko i dlaczego nie można jeść go za dużo? Tłuszcz - dobry, niedobry, ile i którego? Fast food - uwaga! Minerały i witaminy Rekomendowane suplementy dla sportowców Bakterie dla zdrowia Energia i składniki odżywcze - zapotrzebowanie Doping w sporcie Dieta sportowca - co warto jeść? Zboża i zbożopodobne Warzywa Owoce Orzechy, nasiona i pestki Nabiał i jajka Mięsa, ryby i podroby Super Food Kategoria: inne Menu - propozycje diety Dieta 3000 kcal Dieta 4000 kcal Przepisy Śniadania Dania z jajkami Dania z makaronem Dania z białym serem Zupy i chłodniki Dania z ryb i dania z mięsa Dania z kasz, ryżu i komosy ryżowej Dania z warzyw Desery Napoje
Sygnatura czytelni BWF: VIII C 30
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 144991 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Copies are only available in the library: sygn. F 8025 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności