Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(153)
IBUK Libra
(8)
Forma i typ
Książki
(146)
Publikacje naukowe
(11)
E-booki
(8)
Publikacje dydaktyczne
(6)
Czasopisma
(5)
Artykuły
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(149)
dostępne
(88)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(89)
Biblioteka WB
(8)
Biblioteka Międzywydziałowa
(5)
Biblioteka WEiZ
(1)
Biblioteka WWFiF
(134)
Autor
Tauber Roman Dawid (1945- )
(11)
Mucha-Szajek Ewa
(7)
Siwiński Wiesław (1934- )
(7)
Milewska Mariola
(6)
Błądek Zenon
(5)
Dziedzic Ewa
(5)
Mitura Elżbieta
(5)
Błądek Włodzimierz
(4)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(4)
Koniuszewska Elżbieta
(4)
Manikowski Sławomir
(4)
Oparka Sylwia
(4)
Panasiuk Aleksander (1965- )
(4)
Sidorkiewicz Marta
(4)
Tokarz-Kocik Anna
(4)
Witkowski Czesław
(4)
Włodarczyk Bogdan
(4)
Biczysko Władysław
(3)
Bosiacki Stefan
(3)
Cymańska-Garbowska Barbara
(3)
Górska-Warsewicz Hanna
(3)
Nowicka Teresa
(3)
Pawlicz Adam
(3)
Sancewicz-Kliś Anna
(3)
Stefański Adam
(3)
Werner Zbigniew T
(3)
Bocho Witold
(2)
Borkowski Stanisław
(2)
Cielecka-Jasińska Beata
(2)
Duda Joanna
(2)
Gospodarek Jerzy
(2)
Harding Keith
(2)
Henderson Paul
(2)
Jedlińska Maja
(2)
Kachniewska Magdalena
(2)
Krzywda Sebastian
(2)
Książek Krystyna
(2)
Lewandowska Agnieszka
(2)
Mikuta Beata
(2)
Milewski Marcin. Program Hotel Mały
(2)
Nastaj Wojciech
(2)
Nierzwicki Witold
(2)
Orłowska Joanna
(2)
Rudnicki Michał (ekonomia)
(2)
Sala Józef
(2)
Sawińska Agnieszka
(2)
Stasiak Andrzej
(2)
Steblik-Wlaźlak Barbara
(2)
Tkaczyk Małgorzata
(2)
Tulibacki Tadeusz (1922- )
(2)
Turkowski Marek
(2)
Tylińska Renata
(2)
Wajgner Maria
(2)
Wilczyński Jörg
(2)
Wolak Grzegorz
(2)
Wszendybył Ewa
(2)
Świątkowska Monika
(2)
Adamowicz Jakub
(1)
Anan'ev Dmitrij Vâčeslavovič
(1)
Banaszak Ewa
(1)
Bartusiak Irena
(1)
Bednarzak Justyna
(1)
Berbeka Jadwiga
(1)
Bernat Małgorzata
(1)
Bobola Agnieszka
(1)
Bodzioch Angelika
(1)
Bojarska Maria (1937- )
(1)
Borodako Krzysztof
(1)
Borzyszkowski Jacek
(1)
Błądek Zenon (1926- )
(1)
Cieślik Ewa
(1)
D'Amico Vito
(1)
Donlan Hugn S
(1)
Dołowy Anna
(1)
Drogoń Witold
(1)
Dziedzic Ewa. Dictionary of tourism and hotel trade
(1)
Gardzińska Anna
(1)
Gawlik Agnieszka
(1)
Gniedziejko Marcin
(1)
Granecka Bożena
(1)
Grell Janusz
(1)
Grell Janusz S
(1)
Gworys Wiesław
(1)
Górska Grażyna
(1)
Górska-Karpińska Marzenna
(1)
Hajdamowicz Alina
(1)
Halemba Piotr (1966- )
(1)
Homola-Skąpska Irena (1929- )
(1)
Hołodnik Daria
(1)
Hunt William Dudley jr
(1)
Hyski Marcin
(1)
Jagusiewicz Andrzej
(1)
Januszewska Małgorzata
(1)
Jaremen Daria
(1)
Jedlińska Maja. Wörterbuch der Touristik und Hotellerie
(1)
Jeznach Maria
(1)
Kachaniewska Magdalena
(1)
Kaj Stanisław H
(1)
Kienzler Iwona (1956- )
(1)
Klementowski Kazimierz
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(5)
2010 - 2019
(47)
2000 - 2009
(101)
1990 - 1999
(4)
1980 - 1989
(1)
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(14)
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
1989-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(160)
Niemcy
(1)
Język
polski
(158)
niemiecki
(2)
angielski
(1)
Odbiorca
Menedżerowie
(2)
Szkoły wyższe
(2)
Hotelarze
(1)
Szkoły zawodowe
(1)
Temat
Hotelarstwo
(152)
Turystyka
(50)
Gastronomia
(27)
Odpoczynek
(12)
Usługi turystyczne
(10)
Agroturystyka
(5)
Biura podróży
(5)
Kultura fizyczna
(5)
Uzdrowiska
(5)
Gastronomia hotelowa
(4)
Czas wolny od pracy
(3)
Ekoturystyka
(3)
Krajoznawstwo
(3)
Marketing elektroniczny
(3)
Młodzież
(3)
Niepełnosprawni
(3)
Obsługa klienta
(3)
Organizacje hotelarskie
(3)
Osoby starsze
(3)
Przedsiębiorstwo turystyczne
(3)
Sport
(3)
Usługi
(3)
Wychowanie fizyczne
(3)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(3)
Aktywność fizyczna
(2)
Architektura
(2)
BARY
(2)
Dzieci
(2)
Eco-Management and Audit Scheme
(2)
Edukacja zdrowotna
(2)
Gry i zabawy ruchowe
(2)
Hilton, Conrad Nicholson (1887-1979)
(2)
ISO 14000 (norma)
(2)
Jakość produktu
(2)
Kalkulacja kosztów
(2)
MOTELE
(2)
Organizacje hotelarskie międzynarodowe
(2)
Podatek od towarów i usług
(2)
Przewozy turystyczne
(2)
RESTAURACJE
(2)
Ritz, César (1850-1918)
(2)
Studenci
(2)
Systemy informatyczne
(2)
Turystyka kongresowa
(2)
Turystyka morska
(2)
Wilson, Kemmos (1913-2002)
(2)
Wychowanie fizyczne pozaszkolne
(2)
Zamki i pałace
(2)
Zarządzanie
(2)
APARATURA ELEKTRYCZNA ROZDZIELCZA
(1)
APARATURA ELEKTRYCZNA STEROWNICZA
(1)
Accor
(1)
Administracja
(1)
Akumulatory
(1)
Amunicja
(1)
Animatorzy kultury
(1)
BATERIE GALWANICZNE
(1)
Backpacking (forma podróżowania)
(1)
Benchmarking (metoda)
(1)
Bezpieczeństwo i higiena pracy
(1)
Bezpieczeństwo informacyjne
(1)
Broń
(1)
Czetwertyński, Stefan (1910-1978)
(1)
Czytelnictwo
(1)
DRUTY IZOLOWANE
(1)
Dwory
(1)
Dzieci niepełnosprawne intelektualnie
(1)
Ekonomia współpracy
(1)
Ekonomika
(1)
Firma (nazwa)
(1)
Gimnastyka
(1)
Gimnastyka Pilates
(1)
Gospodarka kapitalistyczna
(1)
Grand Hotel (Kraków)
(1)
Grand Hotel (Sopot)
(1)
Gry sportowe
(1)
Góry Słonne
(1)
Hotelarstwo lotnicze
(1)
Hotelarstwo okrętowe
(1)
Innowacje
(1)
Internacjonalizacja przedsiębiorstw
(1)
Internet
(1)
Jakość życia
(1)
Językoznawstwo
(1)
KLUBY
(1)
Karta wyników kompleksowa
(1)
Katastrofy ekologiczne
(1)
Kempingi
(1)
Komputery
(1)
Konkurencyjność
(1)
Konsumenci (ekonomia)
(1)
Koszykówka
(1)
Koła krajoznawczo-turystyczne
(1)
Kryzys gospodarczy
(1)
Kształcenie
(1)
Logistyka gospodarcza
(1)
Marketing
(1)
Marketing terytorialny
(1)
Maszyny
(1)
Microsoft Office (oprogramowanie)
(1)
Temat: czas
2001-
(9)
2001-0
(3)
1901-
(2)
1701-
(1)
1801-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(7)
Litwa
(2)
Bałtyk (Polska ; wybrzeże)
(1)
Białoruś
(1)
Dolny Śląsk
(1)
Europa
(1)
Euroregion Bug
(1)
Kraków (Polska ; miasto)
(1)
Londyn (Wielka Brytania ; miasto)
(1)
Sopot (woj. pomorskie)
(1)
Szwajcaria
(1)
Warszawa (Polska ; miasto)
(1)
Województwo podkarpackie (1999- )
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(13)
Podręczniki akademickie
(10)
Podręczniki
(7)
Słowniki angielsko-polskie
(6)
Słowniki terminologiczne
(6)
Ćwiczenia i zadania dla szkół wyższych
(6)
Monografia
(5)
Słowniki polsko-angielskie
(5)
Podręcznik
(4)
Poradniki dla nauczycieli
(2)
Praca zbiorowa
(2)
Słowniki niemiecko-polskie
(2)
Artykuł z czasopisma naukowego
(1)
Czasopismo fachowe
(1)
Czasopismo polskie
(1)
Materiały konferencyjne
(1)
Materiały pomocnicze
(1)
Materiały pomocnicze dla szkół wyższych
(1)
Materiały pomocniczne
(1)
Opracowanie
(1)
Poradniki
(1)
Słowniki polsko-niemieckie
(1)
Ćwiczenia i zadania
(1)
Dziedzina i ujęcie
Zarządzanie i marketing
(8)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(6)
Podróże i turystyka
(5)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
Transport i logistyka
(1)
Kartoteka zagadnieniowa
Kultura Fizyczna
(1)
Transport, Spedycja, Logistyka
(1)
161 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Edukacja)
Wyd. 1 pod tyt. : "Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie", Warszawa 2006 r.
Bibliogr. s. [287]-288. Netogr. s. [285].
Podręcznik z ćwiczeniami przeznaczony dla młodzieży na różnych poziomach edukacyjnych oraz pracowników zajmujących się hotelarstwem.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 49
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 119645 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5086 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 151-153. Wykaz aktów prawnych. s. 153. Netogr. s. 154.
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 50,1
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 119657 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5122 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 124805 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 6011, F 6012 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Do publ. dostosowano "Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie" autorstwa Krystyny Książek, Warszawa 2008 r.
Bibliogr. s. 151.
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 35
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 117844 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 4559 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tyt. okł.: Komunikowanie się z gośćmi hotelowymi i technika pracy w recepcji.
Treść ćw. nawiązuje do treści zawartych w publ. aut. pt. "Technik hotelarstwa : organizacja pracy w hotelarstwie : skrypt do nauki zawodu", [Nowa Ruda 2008] - inf. na s. [3].
Publ. stanowi cz. 2 "Ćwiczeń do zajęć praktycznych". Cz. 1 pt. "Wprowadzenie i housekeeping" - inf. na s. internet.: http://ksiazki.hotelarze.pl/.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 68
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 131454, 131453 N, 131455 (3 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 6655 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zawiera ustawy.
Bibliogr. s. 167-171.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 3,3
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 4539 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Publ. pt. "Podstawy hotelarstwa" wyd. wcześniej jako dzieło jednotomowe (wyd. 1 w 1998 r. i wyd. 2 w 1999 r.).
Bibliogr. s. 172-[177].
Sygnatura czytelni BWF: XII L 3,1 ; XII L 27,1
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 110814 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 2903, F 2964 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Edukacja)
Zaw. ćwiczenia.
Bibliogr. s. [271]-272. Netogr. s. [269].
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 44
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 118601 N, 120084 (2 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 4765 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Edukacja)
U góry okł.: Podręcznik, technik hotelarstwa, technikum, szkoła policealna.
Publ. jest poszerz. wersją podręcznika pt. "Hotelarstwo - organizacja i technika pracy" (Warszawa 2008).
Bibliogr. s. [363]-365. Netogr. s. [362].
Wiadomości wstępne o hotelarstwie 1.1. Podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa 1.2. Historyczny rozwój hotelarstwa na świecie i w Polsce 1.3. Prekursorzy współczesnego hotelarstwa 1.4. Polskie organizacje hotelarskie, stowarzyszenia branżowe, samorządy gospodarcze 1.5. Organizacje hotelarskie na świecie 1.6. Międzynarodowe i krajowe organizacje turystyczne związane z hotelarstwem w Polsce Turystyczna baza noclegowa 2.1. Przepisy ustawy o usługach turystycznych dotyczące hotelarstwa 2.2. Klasyfikacja obiektów noclegowych według GUS 2.3. Rodzaje obiektów noclegowych 2.4. Hotelarstwo jako dział gospodarki 2.5. Kierunki rozwoju hotelarstwa światowego i polskiego 2.6. Struktury organizacyjno-funkcjonalne w hotelarstwie 2.6.1. Rodzaje struktur organizacyjnych 2.6.2. Porządek musi być, czyli struktura organizacyjna hotelu 2.7. Współczesne systemy i sieci hotelowe 2.8. Grupy markowe, polskie grupy marketingowe Standaryzacja obiektów hotelarskich 3.1. Podstawowe pojęcia dotyczące standaryzacji 3.2. Per aspera ad astra, czyli kategoryzacja obiektów hotelarskich 3.3. Rekomendacja obiektów hotelarskich 3.4. Jakość usług w obiektach hotelarskich – ISO 3.5. Kontrola jakości żywności – HACCP Usługi hotelarskie 4.1. Definicje, cechy i podział usług hotelarskich 4.2. Usługi hotelarskie w środkach transportu oraz w innych rodzajach bazy noclegowej Kultura i etyka w hotelarstwie 5.1. Podstawowa terminologia z zakresu etyki zawodowej 5.2. Kodeks Etyki Hotelarza 5.3. Kultura osobista 5.3.1. Pięciogwiazdkowy hotelarz. Jak nim zostać? 5.3.2. Wizerunek pracownika hotelu 5.4. Kultura obsługi gości 5.4.1. Typy i temperamenty gości hotelowych 5.4.2. Cały świat w hotelu, czyli savoir-vivre w kontaktach z obcokrajowcami 5.4.3. Potrzeby człowieka i ich klasyfikacja 5.4.4. Konfrontacja oczekiwań hotelarza i potrzeb gościa 5.5. Ranga społeczna zawodu hotelarza 5.6. Postępowanie w trudnych i nadzwyczajnych sytuacjach zawodowych 5.6.1. Komunikacja interpersonalna 5.6.2. Uśmiechem, słowem, gestem… Rozmawiamy… 5.6.3. Nić porozumienia czy kłębek nerwów – bariery w komunikacji 5.7. Rozwiązywanie konfliktów międzyludzkich Działalność recepcji 6.1. Rola recepcji w obiekcie hotelarskim 6.2. Wyposażenie techniczne recepcji 6.3. Obowiązki pracowników recepcji 6.4. Obsługa gości w parterowej części hotelu 6.5. Rezerwacja usług hotelarskich 6.6. Obowiązek meldunkowy w hotelu 6.7. Czynności związane z cyklem obsługi gościa w obiekcie hotelarskim 6.8. Dokumentacja recepcji dotycząca kompleksowej obsługi gościa 6.9. Bardzo ważny gość – VIP 6.10. Inny nie znaczy gorszy – przystosowanie hoteli do potrzeb gości niepełnosprawnych Czystość i porządek w obiekcie hotelarskim 7.1. Pojęcie, funkcje i rodzaje jednostek mieszkalnych 7.2. Pomieszczenia ogólnego użytku i zagospodarowanie terenu wokół hotelu 7.3. Obowiązki pracowników (housekeeping) związane z utrzymaniem czystości i porządku 7.4. Rodzaje sprzątania: codzienne, okresowe, sezonowe, gruntowne, okolicznościowe 7.5. Systemy pracy 7.6. Przestrzeganie przepisów bhp, przepisów sanitarnych, ochrony ppoż. oraz ochrony środowiska 7.6.1. Obowiązki pracodawcy w zakresie bhp 7.6.2. Prawa i obowiązki pracowników związane z przestrzeganiem przepisów bhp 7.6.3. Obciążenie pracą fizyczną 7.6.4. Obciążenie psychiczne pracą 7.6.5. Analiza zagrożeń wypadkowych 7.6.6. Pierwsza pomoc przedlekarska 7.6.7. Wymagania higieniczno-sanitarne dla hoteli 7.6.8. Postępowanie w przypadku zagrożenia pożarowego 7.7. Problemy ekologii i ochrony środowiska w hotelarstwie 7.7.1. Ekologiczny hotel 7.7.2. Ekoetykiety 7.7.3. Polityka proekologiczna hotelu Usługi gastronomiczne w obiekcie hotelarskim 8.1. Struktura organizacyjna działu gastronomicznego 8.2. Rodzaje usług gastronomicznych w hotelach 8.3. Rodzaje zakładów i usług gastronomicznych w obiektach hotelarskich 8.4. Wymagania dotyczące usług gastronomicznych w obiektach hotelarskich – wyposażenie i wystrój wnętrza części gastronomicznej Wyposażenie techniczne obiektu hotelarskiego 9.1. Kto zmienia żarówki? Dział techniczny 9.2. Pralnia hotelowa 9.3. Transport wewnętrzny i zewnętrzny 9.4. Urządzenia związane z bezpieczeństwem gości: monitorujące, sygnalizacyjno-alarmowe oraz systemy zamykania drzwi Zarządzanie obiektem hotelarski 10.1. Kto tym wszystkim rządzi? Dyrektor i administracja hotelowa. Style kierowania 10.2. Regulamin hotelowy Odpowiedzialność obiektu hotelarskiego 11.1. Podstawowe pojęcia z zakresu prawa 11.2. Umowa hotelowa 11.3. Odszkodowanie za niedotrzymanie warunków umowy hotelowej 11.4. Prawo zastawu 11.5. Odpowiedzialność cywilnoprawna za rzeczy wniesione do hotelu przez gościa hotelowego 11.6. Umowa przechowania 11.7. Uregulowania prawa europejskiego w zakresie świadczenia usług hotelarskich 11.8. Parkingi 11.9. Odpowiedzialność materialna pracowników za rzeczy znalezione lub pozostawione w hotelu Elementy marketingu w hotelarstwie 12.1. Co to jest marketing? 12.2. Czy hotel coś produkuje? Produkt jako podstawowy element marketingu mix 12.3. Tanio, drogo czy przeciętnie? Cena jako instrument marketingu 12.4. Komu pokój, komu, bo idę do domu! Sprzedaż usług hotelarskich. Współpraca hotelu z organizatorami turystyki 12.5. Rodzaje umów pomiędzy hotelami a biurami podróży. Kodeks Praktycznego Postępowania 12.6. Mój hotel jest najlepszy. Promocja, reklama i jakość w hotelu Podstawowe informacje o turystyce 13.1. Podstawowe pojęcia z zakresu turystyki 13.2. Rola informacji turystycznej w obiektach hotelarskich
Sygnatura czytelni BWF: XII L 66
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 6621 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 210.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 55
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 132242, 132243, 132244, 123200 N, 132245 (5 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5707 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 99.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 33
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 117746 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 4537 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Materiały dla Studiów Doktoranckich i Podyplomowych / Politechnika Poznańska ; Nr 15)
Sygnatura czytelni BWB: VII G 31(15)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WB
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. S 59886 L/WB (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 171-177. Wykaz aktów prawnych s. 177.
Dla techników hotelarstwa.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 58
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 123930, 123920 N, 123931 (3 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5814 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 118-119.
Do nauczania zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Sygnatura czytelni BWF: XII E 56
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 122115, 122114 N (2 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5543 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. [419]-429.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 10 ; XII L 80
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 103028 N, 110862 (2 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 3070, F 1653 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Edukacja)
U góry okł.: Podręcznik, technik hotelarstwa, technikum, szkoła policealna.
Zaw. ćwiczenia.
Bibliogr. s. [145]-146. Netogr. s. 146.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 60
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5916 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. [338]-344.
Dla praktyków i teoretyków związanych z turystyką, zwłaszcza hotelarstwem.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 77
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 140130 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 7624 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Hotelbauten / Klaus Wenzel. - Berlin : VEB Verlag für Bauwesen, cop. 1967. - 224 s. : il. ; 29 cm.
Bibliogr. s. 221-222. Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 17074
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 161-[167].
Sygnatura czytelni BWF: XII L 3,2 ; XII L 27,2
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 110815 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 3030, F 2965 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 265-268. Wykaz aktów prawnych oraz netogr. na s. 269.
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 50,2
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 120639 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5273 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności