Augustyńska-Prejsnar Anna
Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(3)
Biblioteka Międzywydziałowa
(1)
Autor
Berłowski Paweł
(189)
Kotowski Włodzimierz
(179)
Praca zbiorowa
(157)
Skoczylas Zbigniew
(152)
Stiasny Grzegorz
(143)
Augustyńska-Prejsnar Anna
(-)
Sadlik Ryszard
(142)
Blum Maciej
(140)
Michalski Dariusz
(134)
Lewandowski Maciej
(131)
Majewski Jerzy S
(131)
Etzold Hans-Rüdiger
(120)
Leśniewski Mariusz
(116)
Gewert Marian
(108)
Maruchin Wojciech
(107)
Guryn Halina
(105)
Traczyk Wojciech
(101)
Chalastra Michał
(99)
Kardyś Marta
(97)
Marx Karl (1818-1883)
(94)
Nazwisko Imię
(94)
Berkieta Mateusz
(93)
Tomczak Małgorzata
(93)
Polkowski Sławomir
(92)
Engels Friedrich (1820-1895)
(91)
Jakubiec Izabela
(90)
Kotapski Roman
(90)
Rybicki Piotr
(90)
Krysicki Włodzimierz (1905-2001)
(88)
Teleguj Kazimierz
(88)
Kapołka Maciej
(86)
Mikołajewska Emilia
(84)
Zaborowska Joanna
(81)
Piątek Grzegorz
(79)
Rudnicki Bogdan
(79)
Starosolski Włodzimierz (1933- )
(79)
Meryk Radosław
(78)
Górczyński Robert
(77)
Polit Ryszard
(77)
Mroczek Wojciech
(76)
Kulawik Marta
(74)
Mycielski Krzysztof
(74)
Myszkorowski Jakub
(73)
Konopka Eduard
(71)
Jabłoński Marek
(70)
Bielecki Jan (1942-2001)
(69)
Knosala Ryszard (1949- )
(68)
Rajca Piotr (1970- )
(68)
Rymarz Małgorzata
(68)
Walczak Krzysztof
(68)
Walkiewicz Łukasz
(68)
Wiecheć Marek
(68)
Jabłoński Adam
(67)
Laszczak Mirosław
(66)
Piwko Łukasz
(66)
Wodziczko Piotr
(65)
Dziedzic Zbigniew
(64)
Sidor-Rządkowska Małgorzata
(64)
Żakowski Wojciech (1929-1993)
(64)
Pasko Marian
(62)
Włodarski Lech (1916-1997)
(62)
Czakon Wojciech
(61)
Leyko Jerzy (1918-1995)
(61)
Jankowski Mariusz
(60)
Kostecka Alicja
(60)
Lenin Włodzimierz (1870-1924)
(60)
Paszkowska Małgorzata
(60)
Wróblewski Piotr
(60)
Karpińska Marta
(59)
Próchnicki Wojciech
(59)
Rogala Elżbieta
(59)
Bielecki Maciej
(57)
Jelonek Jakub
(57)
Malkowski Tomasz
(57)
Pilch Piotr
(57)
Rauziński Robert (1933- )
(57)
Gawrońska Joanna
(56)
Ajdukiewicz Andrzej (1939- )
(55)
Cieślak Piotr
(55)
Draniewicz Bartosz
(55)
Godek Piotr
(55)
Osiński Zbigniew (1926-2001)
(55)
Jasiński Filip
(54)
Kuliński Włodzisław
(54)
Suchodolski Bogdan (1903-1992)
(54)
Forowicz Krystyna
(53)
Klupiński Kamil
(53)
Szkutnik Leon Leszek
(52)
Zdanikowski Paweł
(52)
Wantuch-Matla Dorota
(51)
Barowicz Marek
(50)
Trammer Hubert
(50)
Walczak Tomasz
(50)
Watrak Andrzej
(50)
Zgółkowa Halina (1947- )
(50)
Barańska Katarzyna
(49)
Czajkowska-Matosiuk Katarzyna
(49)
Jurlewicz Teresa
(49)
Pikoń Andrzej
(49)
Szargut Jan (1923- )
(49)
Chojnacki Ireneusz
(48)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Jakość żywności
(2)
Żywność
(2)
Bezpieczeństwo żywnościowe
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Nauka i badania
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. przy rozdz.
Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek, Małgorzata Pawlos, Magdalena Włodyka Wykorzystanie witamin z grupy B jako dodatku funkcjonalnego w produkcji mlecznych lodów probiotycznych Katarzyna Szajnar, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Małgorzata Pawlos, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar Funkcjonalne napoje jogurtowe - wzbogacone kaszą jaglaną i miodem Dorota Kalicka, Agata Znamirowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek Probiotyczne napoje fermentowane na bazie zagęszczonej serwatki podpuszczkowej Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Dorota Kalicka, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar Wpływ czasu przechowywania na jakość jogurtów o smaku dzikiej róży z dodatkiem jagód goji Dagmara Migut, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Grzegorz Witek, Piotr Kuźniar Wpływ ozonowania na właściwości fizyczne wybranych odmian ogórków gruntowych poddanych procesowi kiszenia Iwona Kata, Kinga Bil, Piotr Rusin, Maria Czernicka, Maciej Kluz, Czesław Puchalski Zmiany podstawowych parametrów fizykochemicznych wybranych owoców w okresie wegetacji i przechowywania Maciej Kluz, Rafał Kordiaka, Dorota Grabek-Lejko, Czesław Puchalski, Gabriela Ro-koszak, Miroslava Kačániova Wpływ olejków eterycznych, konserwantu EDTA oraz sposobu pakowania na jakość mikrobiologiczną mięsa drobiowego Małgorzata Ormian, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz Wpływ metod obróbki termicznej na jakość sensoryczną mięśni piersiowych kaczek rzeźnych Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Zofia Sokołowicz Wpływ zamrażalniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i cechy sen-soryczne mięsa kurcząt brojlerów Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian Wpływ genotypu niosek na jakość jaj z chowu ekologicznego
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 144268 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliografia przy artykułach.
Aleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Rozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego - szanse i problemy Jadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena Dec Ocena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów utrzymania kur Marcin Lewicki, Maria Tarapatskyy, Aleksandra Gumienna, Katarzyna Ostróżka, Marcin Bajcar, Czesław Puchalski Zastosowanie transglutaminazy w przemyśle spożywczym Janusz R. Mroczek, Karolina Mroczek Wartość rzeźna buhajków różnych ras pochodzących z regionu południowo-wschodniej Polski Katarzyna Ostróżka, Maria Tarapatskyy, Dorota Wichrowska, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Bogdan Saletnik, Czesław Puchalski Maltitol i erytrytol jako zamienniki cukru w produkcji lodów śmietankowych Mariusz Rudy, Paulina Angrys Analiza wpływu zamrażania mięsa wieprzowego na jego skład chemiczny i teksturę Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian Wpływ wysokiej temperatury w czasie odchowu na jakość mięsa kurcząt brojlerów Maria Tarapatskyy, Patrycja Sowa, Krzysztof Kręcichwost, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Katarzyna Ostróżka, Czesław Puchalski Ocena wartości odżywczej innowacyjnego pieczywa chrupkiego z dodatkiem naturalnego zakwasu Joanna Kaszuba, Mariola Róg, Barbara Kogut Ocena wybranych wskaźników jakości chleba bezglutenowego wypiekanego z mieszanek wypiekowych na bazie mąki gryczanej i jaglanej
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 148828 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 13980 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 141542 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności